Υγεία

Χοληστερίνη: Τι ακριβώς ισχύει με το κόκκινο κρέας…

Το κόκκινο κρέας, το οποίο περιλαμβάνει βοδινό, χοιρινό και αρνί, παρέχει περισσότερα κορεσμένα λίπη και χοληστερόλη ανά μερίδα από τα πουλερικά, τα ψάρια και, φυσικά, τα λαχανικά.

Η υπερβολική κατανάλωση κόκκινου κρέατος μπορεί να αυξήσει τα επίπεδα της χοληστερόλης σας, θέτοντάς σας σε κίνδυνο για καρδιακή νόσο, καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο.

Διαβάστε περισσότερα στο Iatropedia.gr
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Υγεία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Υγεία: Περισσότερα άρθρα
Τι είναι η νόσος Lyme που «χτύπησε» τον Τζάστιν Τίμπερλεϊκ – Πώς εκδηλώνεται η αρρώστια που μεταδίδεται από τσιμπούρια
Είναι ένα κοκκινωπό εξάνθημα που εξαπλώνεται σταδιακά, περιφερειακά από το σημείο του τσιμπήματος - Το εξάνθημα μπορεί να εκδηλωθεί από 2 έως 90 ημέρες μετά το τσίμπημα
Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Ανιδρωσία: Η σπάνια διαταραχή που προκάλεσε τη θερμοπληξία στον 15χρονο στο Μέτσοβο – Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Κάποιοι άνθρωποι γεννιούνται με αυτή τη διαταραχή, ενώ άλλοι την αναπτύσσουν αργότερα - Αιτίες, επιπλοκές και τρόποι αντιμετώπισης - Πότε επισκεπτόμαστε γιατρό
Mature woman suffering from heat stroke in the city, drinking water and touching her forehead. Heat wave in summer sunny days, Eyes closed and hydrating 2