Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Μαρινόπουλος: Συγκέντρωση των εργαζόμενων στα κεντρικά της εταιρείας

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Έξω από τα κεντρικά γραφεία της εταιρείας “Μαρινόπουλος”, βρίσκονται εργαζόμενοι προκείμενου να διαμαρτυρηθούν για το αίτημα πτώχευσης που κατέθεσε η εταιρεία και να διεκδικήσουν τα δεδουλευμένα τους.

“Σήμερα οι 12.000 εργαζόμενοι του Μαρινόπουλου βρίσκονται κυριολεκτικά στον αέρα με την απειλή της ανεργίας να κρέμεται άμεσα πάνω από τα κεφάλια τους. Και μαζί με αυτούς κινδυνεύουν και οι εργαζόμενοι των 1500 επιχειρήσεων που εξαρτώνται από τη μεγαλύτερη αλυσίδα σούπερ μάρκετ της χώρας”, αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή τους.

“Μετά την Ηλεκτρονική Αθηνών,  το ξενοδοχείο Athens Ledra, την Πυρσός Σεκιούριτι, τον Παπασωτηρίου και την Σοφτεξ ακόμη μια ομάδα εργαζομένων οδηγείται στην ανεργία”, τονίζεται στην ίδια ανακοίνωση.

Ανάμεσα στα αιτήματα των εργαζομένων είναι η ακύρωση των σχεδίων της εργοδοσίας η καταγγελία της προσπάθειας πτώχευσης και να μην πραγματοποιηθεί καμία απόλυση.

 

Νωρίτερα πάντως την ώρα που οι εργαζόμενοι επιχείρησαν να περάσουν στο προαύλιο του υπήρξε μικροένταση, γρήγορα όμως με την επέμβαση των ψυχραιμότερων τα πνεύματα ηρέμησαν.


ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ

 

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε