Τρίτη, 19 Μαρ.
14oC Αθήνα

Θρίλερ με την εξαφάνιση της ευκατάστατης γυναίκας από τα Πετράλωνα – Βρέθηκε γενετικό υλικό στο κρεβάτι της – Το αίμα στο σιφόνι

Πηγή φωτο: Tatiana Live
Πηγή φωτο: Tatiana Live

– Η Έλενα που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα έχει εξαφανιστεί από τις 11 Ιουνίου
– Δεν αποκλείεται ο εισαγγελέας να ζητήσει λήψη γενετικού υλικού από πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση
– Κηλίδες αίματος ανακαλύφθηκαν σε ένα από τα σιφόνια του σπιτιού
– Από την άρση του απορρήτου αποκαλύφθηκε πως η τελευταία κλήση της 50χρονης Έλενας έγινε στις 9 Ιουνίου προς τη γειτόνισσα και φίλη της
– Τι υποστηρίζουν οι γείτονες της 50χρονης γυναίκας για τις αναλήψεις χρημάτων και τις αγορές
 

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία που περιπλέκουν την υπόθεση της 50χρονης Ουκρανής, της οποίας τα ίχνη έχουν χαθεί από το περασμένο Ιούνιο από τα Πετράλωνα, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Ως γνωστόν η Έλενα Ολτερσντόρφ, από το 2009 ηταν παντρεμένη με Έλληνα, ο οποίος είχε μια καλή οικονομική επιφάνεια. Ο σύζυγος της 50χρονης γυναίκας απεβίωσε το 2014 συέπεια παθολογικών αιτίων, με αποτέλεσμα και λόγω του χαμού του αγαπημένου της προσώπου, η Έλενα να αρχίσει να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, μέχρι που χάθηκαν τα ίχνη της στις 11 Ιουνίου.

Οι ειδικοί των εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ που ερεύνησαν σπιθαμή προς σπιθαμή το διαμέρισμα της 50χρονης, μετά την δήλωση της εξαφάνισης από την μητέρα της, βρήκαν στο κρεβάτι της Έλενας γενετικό υλικό, το οποίο όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ταυτοποιηθεί. Δηλαδή δεν έχει διαπιστωθεί σε ποιον ανήκει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μόλις ολοκληρωθούν οι εργαστηριακές έρευνες από τα ευρήματα στο διαμέρισμα της 50χρονης γυναίκας, τότε είναι δυνατόν να ζητηθεί από τον αρμόδιο Εισαγγελέα, να διατάξει την λήψη γενετικού υλικού από πρόσωπα, τα οποία άμεσα η έμμεσα εμπλέκονται σε αυτή την περίεργη υπόθεση εξαφάνισης, προκειμένου να συγκριθούν με το “ορφανό” DNA, που βρέθηκε στο κρεβάτι της εξαφανισμένης γυναίκας.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στην εκπομπή “Tatiαna Live” της Τατιάνας Στεφανίδου, ο ντετέκτιβ κ. Σ. Στρατής, από δική του έρευνα στο σπίτι της Έλενας, ανακάλυψε κηλίδες αίματος σε ένα από τα σιφόνια του σπιτιού, και άμεσα ενημέρωσε την Ασφάλεια Αθηνών που διεξάγει τις έρευνες για την εξαφάνιση και παράλληλα τους παρέδωσε σχετικό δείγμα, προκειμένου να ερευνηθεί στα εργαστήρια.

Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν πως οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ζήτησαν αδεια για την άρση απορρήτου τηλεφωνικών συνομιλιών, προκειμένου να διαπιστώσουν την κίνηση του κινητού τηλεφώνου της εξαφανισμένης γυναίκας.

Όπως διαπιστώθηκε, και σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες, η τελευταία κλήση από το κινητό της 50χρονης Έλενας, έγινε στις 9 Ιουνίου και μάλιστα προς το κινητό τηλέφωνο γειτόνισσας στην πολυκατοικία και φίλης της 50χρονης.

Στις 11/06 η Έλενα εξαφανίζεται και πλέον έπειτα από τις έρευνες της Ασφάλειας και ενώ η μητέρα της εξαφανισμένης έχει ήδη έλθει στην Ελλάδα, διαπιστώνεται πως έχουν γίνει αγορές, αναλήψεις, ακόμα και μεταφορές χρημάτων από το λογαριασμό της Έλενας, σε λογαριασμούς της φίλης της, αλλά και του 30χρονου γιου της γειτόνισσας της.

Τόσο η γειτόνισσα όσο και ο γιος της κατέθεσαν στην Ασφάλεια και παραδέχθηκαν πως έκαναν αγορές, αναλήψεις και μεταφορά χρημάτων από το λογαριασμό της 50χρονης, πλην όμως επικαλέστηκαν την δικαιολογία ο μεν γιος της γειτόνισσας πως του χρωστούσε χρήματα η Έλενα και του έδωσε την κάρτα της, ενώ η μητέρα του είπε στους Αστυνομικούς πως η εξαφανισμένη γυναίκα της είχε εμπιστευτεί την κάρτα της, προκειμένου να πληρώνει τους λογαριασμούς της, όταν η 50χρονη βρίσκονταν στην πατρίδα της για να δει την μητέρα της.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε