Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά

Τι καιρό θα κάνει την Πρωτομαγιά

Αλλάζει το σκηνικό για τον Καιρό την Πρωτομαγιά. Αίθριος θα παραμείνει τις επόμενες μέρες, ωστόσο την Δευτέρα θα είναι άστατος με πιθανές βροχοπτώσεις.

Αίθριος θα παραμείνει ο καιρός σε ολόκληρη τη χώρα, αλλά σιγά σιγά θα συννεφιάσει και την Πρωτομαγιά θα εκδηλωθούν βροχές και μπόρες. Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, προειδοποιεί:

“Από το Σάββατο το βράδυ έως και ανήμερα της Πρωτομαγιάς (Δευτέρα) διαφαίνεται μια σχετική αλλαγή στον καιρό. Κύρια χαρακτηριστικά αυτής της αλλαγής θα είναι η μικρή πτώση της θερμοκρασίας (4-5°C το πολύ) αλλά και οι πιθανές βροχοπτώσεις που θα επηρεάσουν κυρίως τις ορεινές και ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας Ελλάδας.”

Και συνεχίζει: “Σε καμία περίπτωση οι βροχοπτώσεις αυτές δεν θα είναι γενικευμένες, θα είναι τοπικού χαρακτήρα και μικρής -κατά βάση- χρονικής διάρκειας. Επίσης διαφαίνεται ότι όσο πιο ορεινά βρίσκεστε στην ηπειρωτική Ελλάδα, τόσο θα αυξάνεται η πιθανότητα για να εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή και μπόρες”.

Διαβάστε την αναλυτική πρόβλεψή του για τον καιρό την ημέρα της Πρωτομαγιάς εδώ:

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε