Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει: Τούρκοι μυστικοί πράκτορες κάτι ετοιμάζουν στην Ελλάδα!

Τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει: Τούρκοι μυστικοί πράκτορες κάτι ετοιμάζουν στην Ελλάδα!

– Γνωστός τούρκος δημοσιογράφος αποκαλύπτει αυξημένη δράση τούρκων μυστικών πρακτόρων στην Ελλάδα!
– «Οι πηγές μου αναφέρουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα» γράφει ο πρώην διευθυντής της ΖΑΜΑΝ που ζει αυτοεξόριστος
– Άρθρο – φωτιά του Guardian μιλάει για φόβους θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο!

Μεγάλη ανησυχία αλλά και σοβαρό ζήτημα εθνικής ασφάλειας εγείρει η καταγγελία του γνωστού τούρκου δημοσιογράφου και πρώην διευθυντή της της εφημερίδας ΖΑΜΑΝ, για αυξημένη δράση ανδρών των τουρκικών Μυστικών Υπηρεσιών στην Ελλάδα.

Ο Αμπντουλαχ Μποζκούρτ, μέσω twitter έγραψε από το εξωτερικό όπου βρίσκεται αυτοεξόριστος αλλά πάντα καλά πληροφορημένος, τα εξής: «Οι πηγές μου αναφέρουν ότι οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες έχουν κλιμακώσει τις κεκαλυμμένες επιχειρήσεις στην Ελλάδα αυξάνοντας και τον αριθμό των επιχειρησιακών». Μ΄λιστα αναρωτιέται εάν οι τουρκικές μυστικές υπηρεσίες απεργάζονται ετοιμάζουν κάτι…

Την ίδια ώρα η εφημερίδα Guardian σε εκτενές άρθρο της με τίτλο: «Κλιμακώνεται η ένταση αφού η Ελλάδα δηλώνει ότι είναι έτοιμη να απαντήσει σε οποιαδήποτε πρόκληση από την Τουρκία».

Όπως αναφέρει σε εκτενή ανταπόκριση από την Αθήνα, οι φόβοι για ένταση στο Αιγαίο αυξάνονται ενόψει του δημοψηφίσματος. Και θυμίζει όλα όσα έχουν προηγηθεί με τις προκλητικές δηλώσεις από αξιωματούχους της γειτονικής χώρας αλλά και τις απαντήσεις του Πάνου Καμμένου ότι η Ελλάδα θα απαντήσει σε οποιαδήποτε απειλή.

Θυμίζει επίσης και τις πρόσφατες δηλώσεις ελλήνων και κυπρίων αξιωματούχων που φοβούνται θερμό επεισόδιο στην Κύπρο ενόψει του δημοψηφίσματος.

Επίσης, στο άρθρο γίνεται αναφορά στην αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία για το θέμα της μη έκδοσης των τούρκων στρατιωτικών που ζήτησαν πολιτικό άσυλο στην χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.

Ο Guardian αναφέρει επίσης ότι ο Ερντογάν έχει αμφισβητήσει ευθέως την Συνθήκη της Λωζάννης αλλά και τις δηλώσεις του Γκρίζου Λύκου και ηγέτη της αντιπολίτευσης και συμμάχου του Ερντογάν Ντεβλέτ Μπαχτσελί ο οποίος αμφισβητεί την ελληνικότητα νησιών του Αιγαίου.

Με όλα αυτά να είναι στο τραπέζι έλληνες αξιωματούχοι φοβούνται ότι η απομάκρυνση της Τουρκίας από την Ευρώπη θα είναι καταστροφική να ξεσπάσει θερμό επεισόδιο.

Με πληροφορίες από liberal.grguardian

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε