Ελλάδα

Απολογείται ο Ρούμπεν Σεμέδο για τον ομαδικό βιασμό 17χρονης – Τι θα υποστηρίξει την ανακρίτρια

Στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων θα οδηγηθεί σήμερα (31.08.2021) εκ νέου ο ποδοσφαιριστής Ρούμπεν Σεμέδο, ο οποίος κατηγορείται για το κακούργημα του ομαδικού βιασμού, προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον της 21ης τακτικής ανακρίτριας.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο συνελήφθη μετά από καταγγελία 17χρονης κοπέλας στην αστυνομία. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ποδοσφαιριστής μαζί με  έναν 40χρονο Νιγηριανό, που εμφανίσθηκε ως μάνατζέρ του, την παρέσυραν στο σπίτι του στη Γλυφάδα, όπου τη βίασαν.

Η κοπέλα φέρεται να έχει καταθέσει στις αστυνομικές αρχές πως έχοντας καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πήγε σε ένα από τα δωμάτια του σπιτιού και κοιμήθηκε. Εκεί λίγο αργότερα μπήκε στο δωμάτιο ο 40χρονος και τη βίασε και στη συνέχεια αφού είχε φύγει ο μάνατζερ,  μπήκε ο Ρούμπεν Σεμέδο στο δωμάτιο, κλείδωσε την πόρτα και την εξανάγκασε σε συνουσία.

Αντίθετα, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής αρνείται κατηγορηματικά την κατηγορία του βιασμού και υποστηρίζει ότι όλα έγιναν με την συναίνεση της ανήλικης κοπέλας.

semedo

«Αρνείται την κατηγορία ο εντολέας μου. Όταν καταγγέλλουμε κάτι θα πρέπει να υποστηρίζεται και από κάποια συμπεριφορά. Υπάρχουν στοιχεία ακλόνητα που αποκλείουν την καταγγελία. Πρόκειται για μία παρέα που ήταν μαζί επί 15 ώρες, είναι αδιανόητο να καταγγέλθηκαν αυτά», ανέφερε ο συνήγορος του Ρούμπεν Σεμέδο, Σταύρος Γεωργόπουλος.

Μάλιστα, ο κατηγορούμενος θα υποστηρίξει σύμφωνα με πληροφορίες, ότι η 17χρονη του απέκρυψε την ηλικία της, λέγοντας πως ήταν 19 ετών, αλλά και πως ότι συνέβη, ήταν με τη θέληση της.

Στην ανακρίτρια θα οδηγηθεί σήμερα και ο 40χρονος Νιγηριανός που κατηγορείται επίσης ότι βίασε το ανήλικο κορίτσι.

Αρχικά, ο άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίστηκε την Κυριακή στην αστυνομία και έδωσε ανωμοτί κατάθεση. Στη συνέχεια αφέθηκε από τους αστυνομικούς και του ζητήθηκε να επιστρέψει το πρωί της Δευτέρας προκειμένου να γίνει λήψη γενετικού υλικού, όπως και έπραξε, ενώ στο μεταξύ εκδόθηκε το ένταλμα σύλληψης του από την ανακρίτρια και παρέμεινε κρατούμενος στην αστυνομία.

Πλέον ο 40χρονος αναμένεται λίγο μετά τις 11 το πρωί να περάσει το κατώφλι της ανακρίτριας, από την οποία θα ζητήσει προθεσμία για να λάβει γνώση της δικογραφίας και να προετοιμάσει την απολογία του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών στη Νάξο που ξάφριζαν σπίτια και στην Πάρο – Βρέθηκαν πάνω τους χιλιάδες ευρώ
Ο ένας από τους δράστες τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει και τραυματίστηκε - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Νάξου και νοσηλεύεται φρουρούμενος
Τσάντα
2
Μειώθηκαν κατά 500.000 οι κάτοικοι της Ελλάδας – Πότε ξεκίνησε η μείωση του πληθυσμού και των γεννήσεων
Ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε σχεδόν κατά μισό εκατομμύριο μεταξύ 2011 και 2024, ενώ η χώρα γερνάει ολοένα και περισσότερο, σύμφωνα με ανάλυση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας
Πληθυσμός 35
Πώς έγινε η τραγωδία στους Παξούς με το 4χρονο κορίτσι που πνίγηκε στην πισίνα – Σε κατάσταση σοκ κρατείται η μητέρα του
Το μονάκριβο παιδί της οικογένειας δεν επανήλθε στη ζωή, παρά τις προσπάθειες των γιατρών - Απολογείται σήμερα η μητέρα που συνελήφθη για το τραγικό δυστύχημα
Πισίνα
1