Ελλάδα

Δήμαρχος Γλυφάδας: Κανένας δάσκαλος δεν πήγε για τεστ κορονοϊού, παρά το κρούσμα στο 5ο Δημοτικό!

Σε μία απίστευτη καταγγελία προχώρησε ο δημάρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, για τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού σχολείου της περιοχής.

Όπως υποστηρίζει μετά το κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του σχολείου, που εντοπίστηκε χθες (01.20.2020), ο δήμος Γλυφάδας συνεργάστηκε άμεσα με τις αρχές, ώστε όλοι οι δάσκαλοι να κάνουν σήμερα μοριακό τεστ σε μονάδα του ΕΟΔΥ, στο κέντρο της Αθήνας. Ωστόσο, ο κ. Παπανικολάου καταγγέλλει πως δεν πήγε κανείς! 

Ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Παπανικολάου:

“Δεν το χωράει το μυαλό μας, ειλικρινά. Σήμερα, από όλους τους δασκάλους του 5ου Δημοτικού Γλυφάδας, που όφειλαν να κάνουν το τεστ για τον κορονοϊό, δεν πήγε κανένας. Όπως σας ενημερώσαμε χθες, είχαμε κρούσμα κορονοϊού σε εκπαιδευτικό του 5ου Δημοτικού Γλυφάδας. Σπεύσαμε να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε την υγεία των εκπαιδευτικών, των παιδιών και των οικογενειών τους.
Μεριμνήσαμε σε συνεργασία με τις αρμόδιες αρχές ώστε, σε μονάδα του ΕΟΔΥ στο κέντρο της Αθήνας, να κάνουν μοριακό τεστ όλοι οι δάσκαλοι του συγκεκριμένου σχολείου, σήμερα κιόλας το πρωί.
Ε, λοιπόν, από το σύνολο των 25 δασκάλων δεν πήγε κανείς! Ενημερώθηκε το σχολείο ότι μπορούν να πάνε είτε το πρωί, πριν το μάθημα, είτε όσοι δεν προλάβουν, μετά το μάθημα. Πήγε μόνο μία δασκάλα που είπε ότι χάθηκε και βρέθηκε αλλού… Ούτε ένας δεν μας ζήτησε να τον διευκολύνουμε σε κάτι, δεν εξέφρασε μια απορία, δεν μας ειδοποίησε καν ότι δεν θα πάει να κάνει το τεστ.
Όποια τυχόν παρανόηση κι αν έγινε από κάποιους, ουδείς μας ρώτησε τίποτα, ουδείς είπε ότι έχει κάποιο πρόβλημα, ουδείς μας ενημέρωσε τι θα γίνει τελικά με τα τεστ – αν για παράδειγμα θα οριστεί νέο ραντεβού.
Αυτό είναι ακατανόητο. Πραγματικά ακατανόητο. Και μάλιστα από τους σεβαστούς μας δασκάλους, που τους εμπιστευόμαστε ό,τι πολυτιμότερο έχουμε, τα παιδιά μας.
Θα συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας για την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορονοϊού. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του”.

https://www.facebook.com/giorgospapanikolaouofficial/posts/3894931027189073

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Η Κρίστι Κρανά έπεσε θύμα της εγκληματικής οργάνωσης με τις απάτες εκατομμυρίων: «Φοβάμαι ακόμη και έναν μικρό θόρυβο»
«Τα κοσμήματά μου, ό,τι είχα και δεν είχα τα έβγαλα έξω δυστυχώς, κάποια ήταν από τη γιαγιά μου του 1900, το ρολόι μου το Cartier, το μπριγιάν μου, μία επένδυση ζωής» λέει η Κρίστι Κρανά
Κρίστι Κρανά
Στα χέρια της ΕΛΑΣ βίντεο με το θύμα να ψεκάζει με σπρέι πιπεριού τον 29χρονο στον Νέο Κόσμο - Από πνευμονικό οίδημα κατέληξε ο 58χρονος
«Το χέρι του δούλευε σαν κομπρεσέρ. Ο άνθρωπος δεν ξανασηκώθηκε», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση του 29χρονου στο θύμα
Το λευκό αυτοκίνητο του 58χρονου
36
Στη φυλακή πέντε μέλη της εγκληματικής οργάνωσης Ρομά που εξαπατούσε πολίτες – Ανάμεσά τους ο αρχηγός της σπείρας
Αύριο αναμένεται να απολογηθούν ακόμα 20 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης, ανάμεσά τους και η γνωστή αθλήτρια - Η λεία τους ανέρχεται στα 35 εκατομμύρια ευρώ
Αστυνομικοι 9