Ελλάδα

Δόμνα Μιχαηλίδου για ορφανοτροφείο: Γυναίκες έβαζαν παιδιά 7 έως 11 ετών να συνευρεθούν ερωτικά

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττικής. Σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, η οποία μίλησε στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, οι θύτες της σεξουαλικής κακοποιήσεις είναι γυναίκες που εργάζονται στο ίδρυμα.

Συγκεκριμένα, όπως είπε η Δόμνα Μιχαηλίδου γυναίκες εργαζόμενες έβαζαν παιδιά ηλικίας 7 έως 11 ετών, που φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, να συνευρίσκονται ερωτικά… Η υφυπουργός Εργασίας έκανε γνωστή την υπόθεση μετά από επώνυμη επιστολή από τρία άτομα για τη συγκεκριμένη δομή για το αδίκημα της σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών.

 

Οι γυναίκες παρακολουθούσαν τα μικρά αγοράκια σε ερωτικές περιπτύξεις και πλέον ελέγχεται αν τις κατέγραφαν και σε βίντεο.

Όπως αποκάλυψε, η κ. Μιχαηλίδου στην υπόθεση εμπλέκονται τουλάχιστον 4 μικρά παιδιά που φιλοξενούνταν στο ορφανοτροφείο, ενώ τα περισσότερα είχαν μεταφερθεί στο ορφανοτροφείο κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας που είχε κρίνει ως ακατάλληλο το οικογενειακό περιβάλλον τους.

Πλέον τα παιδιά έχουν απομακρυνθεί από την δομή και παρακολουθούνται, ώστε να διαπιστωθεί το ψυχολογικό τραύμα που έχουν υποστεί, αλλά και να δημιουργηθούν οι κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να καταθέσουν τα όσα έζησαν στο ορφανοτροφείο.

Η υφυπουργός αποκάλυψε πως στην δομή γίνεται πολυεπίπεδος έλεγχος, ενώ όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό θα περάσουν από παιδοψυχιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως η υφυπουργός αποκάλυψε πως σε βάρος του ορφανοτροφείου εκκρεμεί ήδη μια έρευνα, μετά από προηγούμενη μηνυτήρια αναφορά, καθώς είχε διαπιστωθεί πως φιλοξενούνταν σε αυτό πολλά περισσότερα παιδιά από όσα δηλώνονταν στις αρμόδιες Αρχές.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Σε μεταμοσχευτικά κέντρα της Ιταλίας μεταφέρθηκε αεροπορικώς το ζευγάρι από την Πέλλα που έφαγε δηλητηριώδη μανιτάρια
«Με τις συντονισμένες ενέργειες μας, οι συμπολίτες μας έγιναν αποδεκτοί στα Μεταμοσχευτικά Κέντρα της Ρώμης και της Πίζας» έγραψε σε ανάρτησή του ο Μάριος Θεμιστοκλέους
Η γυναίκα που δηλητηριάστηκε μετά από κατανάλωση άγριων μανιταριών 6
Βίντεο ντοκουμέντο με διπλή επίθεση σε βάρος ηλικιωμένης στην Καλλιθέα - Την έριξε κάτω και της άρπαξε την αλυσίδα
Ο άνδρας πρώτα λήστεψε και έριξε κάτω τη γυναίκα, και μέσα σε ένα λεπτό επέστρεψε στο σημείο, όσο εκείνη βρισκόταν ακόμη κάτω, και της πήρε την αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό
Καλλιθέα
22χρονος έπαθε μόλυνση μετά από κατανάλωση σούσι στην Θεσσαλονίκη - Πρόκειται για την πρώτη που σημειώνεται στην Ελλάδα
Οι ιστολογικές εξετάσεις που ακολούθησαν αποκάλυψαν την παρουσία παρασίτου του γένους Anisakis, γνωστού για τις δηλητηριάσεις που προκαλεί μετά από κατανάλωση ωμού ή ανεπαρκώς μαγειρεμένου ψαριού
Σούσι