Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Εγκλωβισμένοι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο της Τζόνσον στη Μάνδρα

εργοστάσιο Τζόνσον Μάνδρα
Τηλεόραση ΑΝΤ1

Τοίχος στο εργοστάσιο της Τζόνσον στη Μάνδρα Αττικής έσπασε εξαιτίας της ορμής των νερών και εργαζόμενοι έχουν εγκλωβιστεί. Συγκλονιστική μαρτυρία.

Η κακοκαιρία που πλήττει την περιοχή στη Μάνδρα Αττικής είναι πρωτοφανής. Η ορμή των νερών ήταν τέτοια που τοίχος στο εργοστάσιο της Τζόνσον έσπασε και προκάλεσε ζημιές στο κτίριο.

Νερά μπήκαν στο χώρο και όπως δήλωσε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΙ σύζυγος ενός από τους εργαζομένους, όσοι ήταν στο εργοστάσιο έτρεξαν στους πάνω ορόφους για να μην παρασυρθούν!

Έσπασε τοίχος στο εργοστάσιο και εγκλωβίστηκαν!

Όπως ανέφερε η γυναίκα στον ΣΚΑΙ, της τηλεφώνησε ο άνδρας της λίγο αφού είχε φτάσει στο εργοστάσιο. Όπως είπε, ενώ οι εργαζόμενοι ετοιμάζονταν να πιάσουν δουλειά, έσπασε ένας τοίχος και νερά άρχισαν να μπαίνουν το κτίριο.

Αμέσως, οι εργαζόμενοι ανέβηκαν στην καφετέρια του κτιρίου και δεν έχουν τρόπο να φύγουν από το κτίριο!

Καταστροφές στη Μάνδρα

Οι καταστροφές που έχουν προκληθεί από την κακοκαιρία και τις πλημμύρες είναι μεγάλες και στη Μάνδρα Αττικής, όπου έχει μεταφερθεί το σοβαρό πρόβλημα, μετά τη Νέα Πέραμο και την ευρύτερη περιοχή των Μεγάρων.

Τα ορμητικά νερά που κατεβαίνουν από το βουνό έχουν κόψει δρόμους, γκρέμισαν μάντρες σπιτιών, παρέσυραν αυτοκίνητα. Έχουν πλημμυρίσει σπίτια και καταστήματα, ενώ τα νερά έχουν φτάσει σε πολύ μεγάλο ύψος, παρασύροντας ό,τι βρίσκεται στο διάβα τους.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί θύματα, αλλά, σύμφωνα με πληροφορίες, τα σωστικά συνεργεία καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες να απεγκλωβίσουν άτομα που έχουν παγιδευτεί στα σπίτια τους.

Ολόκληρη η περιοχή έχει καλυφθεί από φερτά υλικά που έχουν κατέβει από το βουνό, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα.

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις