Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Γιατί το ΠΑΜΕ ξήλωσε τις εξέδρες από την Ομόνοια; ΦΩΤΟ

Γιατί το ΠΑΜΕ ξήλωσε τις εξέδρες από την Ομόνοια; ΦΩΤΟ

Aλλαγή μεγάλης σημασίας στην ιστορική έδρα του ΠΑΜΕ. Το αποψινό συλλαλητήριο ενάντια στη νέα συμφωνία δε θα έχει έδρα την Ομόνοια αλλά το Σύνταγμα. Ηδη συνεργεία ξήλωσαν τις εξέδρες και τις μικροφωνικές εγκαταστάσεις.

Τρελά αντανακλαστικά επιδεικνύουν τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (ΠΑΜΕ) μετά και την κατάληψη που πραγματοποιούν από το πρωί στο Υπουργείο Οικονομικών.

Κάνοντας έτσι σαφές πως πλέον το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ αναλαμβάνουν και πάλι τον κυρίαρχο το ρόλο του διοργανωτή εξεγέρσεων ενάντια στα μνημόνια,  ρόλο που κακά τα ψέμματα εως και πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015, είχε κυρίως ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ετσι, πήραν την απόφαση να αλλάξουν έδρα, να ξηλώσουν εξέδρες και μικροφωνικές εγκαταστάσεις και να μεταφέρουν το συλλαλητήριο που θα γίνει το απόγευμα στο Σύνταγμα.

Ενδεικτική είναι και η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΚΚΕ η οποία αναφέρει “ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί και θα κάνει δηλώσεις στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ, ενάντια στη νέα αντιλαϊκή συμφωνία, την Πέμπτη 11 Ιούνη και ώρα 19.30 στο Σύνταγμα”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΜΙΛΤΟΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗΣ
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε