Ελλάδα

Γλυκά Νερά: Η εικόνα που ραγίζει καρδιές λίγο μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας της Κάρολάϊν

Μια ανάρτηση που ραγίζει καρδιές έκανε ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης από τα Γλυκά Νερά

Είναι η φωτογραφία με έναν συνάδελφό του ο οποίος κρατάει στοργικά στην αγκαλιά του το μόλις 11 μηνών κοριτσάκι της Κάρολαϊν και του Χαράλαμπου που έπεσαν θύματα αδίστακτων κακοποιών με την 20χρονη κοπέλα να δολοφονείται με απίστευτη βαρβαρότητα δίπλα στο παιδί της. 

Έγραψε: «Μια εικόνα χίλιες λέξεις η φωτογραφία με τον αστυνομικό που κρατάει στην αγκαλιά του το μωρό της οικογένειας που έζησε εφιαλτικές στιγμές με τραγική έκβαση την δολοφονία της εικοσάχρονης μητέρας…»

Δείτε την ανάρτηση

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Στη φυλακή και οι τέσσερις κατηγορούμενοι για την εκτέλεσή του Γιάννη Λάλα στην Αράχωρα, αρνήθηκαν τις κατηγορίες  
«Τα  όπλα που βρέθηκαν στην κατοχή μου τα είχα για την προσωπική μου ασφάλεια. Δεν έχω καμία σχέση με τη ανθρωποκτονία του 42χρονου, ψάξτε αλλού τους δράστες»
Κατηγορούμενοι
Καιρός αύριο: Έντονα φαινόμενα σε Ιόνιο, Αιτωλοακαρνανία και Ήπειρο – Τοπικές βροχές σε Αττική και Θεσσαλονίκη
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς και τοπικά στα ανατολικά ηπειρωτικά, τα Δωδεκάνησα και τη βόρεια Κρήτη τους 24 με 25 βαθμούς Κελσίου
καιρός