Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι οργισμένες αναρτήσεις της για υποθέσεις δολοφονιών και εγκατάλειψης παιδιών

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στα κοινωνικά δίκτυα σχετικά με τις δολοφονίες παιδιών. Μάλιστα εντύπωση κάνει το γεγονός ότι ήταν ιδιαίτερη επιθετική στα όσα σχολίαζε,

Η εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» έφερε στο φως τις οργισμένες αναρτήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου που βρίσκεται προφυλακισμένη για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της.

Αναφορικά με την υπόθεση μίας μητέρας στο Μιζούρι που ενθάρρυνε τον σύντροφό της να βιάζει την τεσσάρων μηνών κόρη τους, η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε γράψει χαρακτηριστικά:

«Κάποιες από εμάς κάνουμε τα αδύνατα, δυνατά για να προστατέψουμε τα αγγελούδια μας και κάποιες άλλες τα αντιμετωπίζουν σαν άψυχες κούκλες, πραγματικά μου κόπηκε η αναπνοή από αυτό το άρθρο, εάν δεν τα θέλουνε μην τα γεννάνε ή να τα δίνουν σε αυτούς που λαχταράνε ένα μικρό αγγελούδι και δε μπορούνε να κάνουν, ειλικρινά δεν ξέρω τι άλλο να πω…».

«Σκοτώσατε μία ψυχούλα…πρεζόνια… ανάξιοι γονείς»

Οσον αφορά στην ανατριχιαστική υπόθεση της 4χρονης Άννυ που δολοφονήθηκε βάναυσα από τον πατέρα της, τον Απρίλιο του 2015 είχε αναρτήσει τα εξής:

«Να πεθάνετε μάνα και πατέρας μαζί…άλλοι προσπαθούν χρόνια να κρατήσουν ένα παιδί στην αγκαλιά τους και ‘σεις σκοτώσατε μία ψυχούλα…πρεζόνια…ανάξιοι γονείς..μην κάνετε παιδιά ρε άμα δε τα θέλετε…ο Θεός να σας τιμωρήσει εύχομαι…»

Παρόμοια αντίδραση είχε η 33χρονη αναφορικά και με ένα ζευγάρι ανέργων που είχαν φέρει στον κόσμο δίδυμα και έκαναν δημόσια έκκληση για τη σίτισή τους.

«Βλέπω αυτό το ποστ 3 μέρες τώρα και πονάω ως μάνα αλλά αναρωτιέμαι κιόλας…με τι μυαλό οι γονείς όντας άνεργοι έφεραν στον κόσμο 2 μωράκια; Δεν ήξεραν τι περίμενε και αυτούς και τα μλωρα;; Δε λέω να έμεναν άνεργοι εφόσον τα είχαν φέρει στον κόσμο να το καταλάβω…αλλά τώρα γιατί;;; Αυτό για εμένα είναι έγκλημα…εσείς τι λέτε;;; Μόνο εγώ είμαι παραλογη τελικά;».

Η νευροψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια, Νάταλι Βέλτση βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής και έδωσε τη δική της επιστημονική εκτίμηση για τις εν λόγω αναρτήσεις.

Όπως είπε η 33χρονη μέσα από τα λεγόμενά της θέλει να τραβήξει την προσοχή, υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από τις αναρτήσεις και «ήθελε να υποδυθεί την καλή μανούλα».

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Λέρος: Η δημοτική βιβλιοθήκη του νησιού, ένας ζωντανός θησαυρός πολιτισμού και γνώσης
Με περισσότερους από 21.000 τίτλους και συνεχείς δραστηριότητες που απευθύνονται τόσο σε κατοίκους όσο και σε επισκέπτες, η δημοτική βιβλιοθήκη Λέρου έχει μετατραπεί σε έναν αναπόσπαστο πολιτιστικό πυρήνα του νησιού
Η δημοτική βιβλιοθήκη της Λέρου, στον Πλάτανο Λέρου
Φωτιά στην Πάτρα: «Επιτακτική η ανάγκη να σχεδιαστεί το μέλλον της κλιματικής προσαρμογής της πόλης»
Ο καθηγητής - πρόεδρος του τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Πατρών προειδοποιεί για τη μεγάλη ρύπανση και την αλλαγή στο μικροκλίμα που προκάλεσε η τεράστια φωτιά
Φωτιά
Πάτμος: Παρέμβαση εισαγγελέα για τα λύματα – Κλιμάκιο της ΕΥΔΑΠ στο νησί για την αντιμετώπιση του προβλήματος
Παρέμβαση εισαγγελέα διατάχθηκε μετά τις αποκαλύψεις για τις δυσλειτουργίες στον βιολογικό καθαρισμό της Πάτμου – Η ΕΥΔΑΠ έστειλε ειδικό κλιμάκιο στο νησί για να επιχειρήσει την άμεση επίλυση του προβλήματος
Πάτμος 1