Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι – Ζήτησε η ίδια να παραδοθεί

Βρέθηκε η Βίκυ Σταμάτη στο Χαϊδάρι – Ζήτησε η ίδια να παραδοθεί

– Οδηγείται στη ΓΑΔΑ
– Η ίδια ζήτησε από άγνωστο άνδρα να τηλεφωνήσει στον δικηγόρο της και να του πει ότι θέλει να παραδοθεί
– Η Βίκυ Σταμάτη βρέθηκε κοντά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου
– Στις 14.45 άγνωστος άνδρας ειδοποίησε την Άμεση Δράση
– Ο αδερφός της, Παναγιώτης Σταμάτης, ενημερώθηκε από το NewsIt για την εξέλιξη
– “Βρέθηκε το κορίτσι μου! Ευτυχώς”, ήταν τα λόγια της μητέρα της, Γεωργίας Σταμάτη
– Οι Αρχές παρακολουθούσαν από χθες συγκεκριμένο πρόσωπο που φέρεται να τη βοήθησε να αποδράσει από το Δρομοκαΐτειο και έχει σχέση με την περιοχή του Χαϊδαρίου
– Στο σημείο και ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Μία ημέρα μετά την απόδρασή της από το Δρομοκαΐτειο, η Βίκυ Σταμάτη εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι κοντά στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Χαϊδάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου καθόταν στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, όταν πέρασε ένας άνδρας και εκείνη άρχισε να του μιλάει ακατάπαυστα. Στο τέλος του είπε: “Αυτό είναι το τηλέφωνο του συνήγορου μου. Πάρτον, θέλω να παραδοθώ”.

Πηγές της Αστυνομίας αναφέρουν ότι στις 14.45 άγνωστος άνδρας επικοινώνησε με το κέντρο της Άμεσης Δράσης και τους είπε: “Στα σκαλάκια της Παναγίτσας στο Χαϊδάρι κάθεται μία γυναίκα μάλλον αμνήμων, η οποία μοιάζει με τη Βίκυ Σταμάτη”.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν τα περιπολικά και ειδοποιήθηκε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών, Ισίδωρος Ντογιάκος, ο οποίος είχε ήδη ενημερωθεί από τον Φραγκίσκο Ραγκούση.

Ο δικηγόρος της Βίκυς Σταμάτη επιβεβαίωσε το τηλεφώνημα στο NewsΙt, υποστηρίζοντας ότι κάποιος τον ειδοποίησε ότι είδε τη σύζυγο του Άκη Τσοχατζόπουλου στην εκκλησία και του μετέφερε ότι θέλει να παραδοθεί.  

Ακούστε τι είπε στο NewsIT ο Φραγκίσκος Ραγκούσης:

Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι δύο παιδιά έπαιζαν κοντά στην εκκλησία, όταν το ένα την αναγνώρισε και το είπε στη μητέρα του.
Όπως φαίνεται και στον χάρτη, η εκκλησία βρίσκεται πολύ κοντά στο Δρομοκαΐτειο
Ο αδερφός της, Παναγιώτης Σταμάτης, ενημερώθηκε από το NewsIt για την εξέλιξη και όπως είπε χαρακτηριστικά: “Μακάρι αυτό να είναι αλήθεια… Είναι μια πολύ θετική εξέλιξη”.

“Βρέθηκε το κορίτσι μου! Ευτυχώς”, ήταν τα λόγια της μητέρα της, Γεωργίας Σταμάτη, στο NewsIt, προσθέτοντας: “Σας ευχαριστώ πολύ όλους. Εύχομαι καλό Πάσχα σε όλο τον κόσμο”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αρχές παρακολουθούσαν από χθες μία γυναίκα που φέρεται να βοήθησε τη Βίκυ Σταμάτη να αποδράσει και έχει σχέση με την περιοχή του Χαϊδαρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ, ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ, ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΚΟΣ

Ελλάδα Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε