Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Μερικά Σύννεφα 36 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

24 νεκροί στις Φιλιππίνες απο τροπική καταιγίδα

24 νεκροί στις Φιλιππίνες απο τροπική καταιγίδα
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.10.2012 | 10:34
Πρώτη δημοσίευση: 27.10.2012 | 10:33

Σε 24 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών από την τροπική καταιγίδα Σον-Τινχ, ενώ εννέα είναι οι αγνοούμενοι.

Η τροπική καταιγίδα που έπληξε τις Φιλιππίνες έγινε αιτία να χάσουν τη ζωή τους 24 άνθρωποι, ενώ εξακολουθεί να αγνοείται η τύχη εννέα ανθρώπων, ανακοίνωσε σήμερα η υπηρεσία διαχείρισης καταστροφών.

Σύμφωνα με την υπηρεσία πολιτικής άμυνας, 19 άνθρωποι τραυματίσθηκαν καθώς η τροπική καταιγίδα Σον-Τινχ προκάλεσε πλημμύρες, κατολισθήσεις, τροχαία και ναυτικά δυστυχήματα.

Οι περισσότεροι από τους αγνοουμένους είναι ψαράδες που βγήκαν στ΄ανοιχτά παρά τις προειδοποιήσεις, ενώ άλλοι είναι επιβάτες σκαφών τα οποία βυθίστηκαν εξαιτίας της θαλασσοταραχής.

Δώδεκα από τα θύματα πνίγηκαν στη θάλασσα ή σε πλημμύρες, ενώ τα υπόλοιπα έχασαν τη ζωή τους σε κατολισθήσεις, από ηλεκτροπληξία ή όταν χτυπήθηκαν από δέντρα ή συντρίμμια.

Η τροπική καταιγίδα έπληξε τις Φιλιππίνες την Πέμπτη, αναγκάζοντας τις αρχές να διακόψουν τα δρομολόγια των οχηματαγωγών, δημιουργώντας προβλήματα σε 16.000 επιβάτες. Επίσης ματαιώθηκαν εσωτερικές πτήσεις.

Η τροπική καταιγίδα έπληξε πάνω από 30 επαρχίες στο κεντρικό, ανατολικό και νότιο τμήμα της χώρας και έγινε αιτία να διακοπούν η ηλεκτροδότηση και οι τηλεπικοινωνίες.

Διαβάστε

“Συναγερμός” σε Ν. Υόρκη και Ουάσιγκτον για τον Σάντι

    Διαδώστε αυτό το άρθρο