Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

25χρονη διέδιδε πως έχει καρκίνο για να συγκεντρώσει χρήματα για να παντρευτεί

25χρονη διέδιδε πως έχει καρκίνο για να συγκεντρώσει χρήματα για να παντρευτεί

Μια νεοϋορκέζα, η οποία σχεδίαζε να παντρευτεί, προσποιήθηκε πως έχει καρκίνο σε τελικό στάδιο, για να συγκεντρώσει χρήματα για την τελετή από όσους θα την λυπούνταν.

Η γυναίκα συνελήφθη και κατηγορείται για απάτη, ανακοίνωσαν χθες Τρίτη οι αρχές. Η 25χρονη Τζέσικα Βέγκα ισχυρίστηκε ότι έχει μόλις λίγους μήνες ζωής και ήθελε να πραγματοποιήσει την επιθυμία της να κάνει έναν παραμυθένιο γάμο.

Ο γενικός εισαγγελέας της Νέας Υόρκης Έρικ Σνάιντερμαν, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει ότι η Βέγκα συγκέντρωσε χιλιάδες δολάρια λέγοντας ψέματα και με αυτά πλήρωσε τα έξοδα του γάμου της, τον Μάιο του 2010, και το ταξίδι του μέλιτος στην Αρούμπα.

Όταν διαδόθηκε η ψευδής είδηση περί καρκίνου, επιχειρήσεις όπως ένα κατάστημα νυφικών και ένα εστιατόριο δώρισαν χρήματα στην Βέγκα. Αργότερα έγινε γνωστό ότι η Βέγκα είχε πει ψέματα.
Μια τοπική εφημερίδα, η Τimes Herald-Record, έγραψε ότι ο σύζυγος της Βέγκα ενημέρωσε το έντυπο τέσσερις μήνες μετά τον γάμο για την απάτη.

Το ζευγάρι χώρισε μετά το περιστατικό, δήλωσε στην εφημερίδα ο πρώην σύζυγος της Βέγκα, Μάικλ Ο’ Κόνελ, εναντίον του οποίου δεν ασκήθηκε δίωξη. Ωστόσο, σύμφωνα με την εφημερίδα, το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.
Εναντίον της Βέγκα απαγγέλθηκαν κατηγορίες την Παρασκευή. Η Βέγκα δήλωσε αθώα. Οι εις βάρος της κατηγορίες επισύρουν μέγιστη ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε