Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

43χρονος κατακρεούργησε με τσεκούρι μάνα και γιο – Τι έγραψε αργότερα στο Facebook ο δράστης

Μακελειό στην πόλη Μπάνμπερι της Βρετανίας, όπου 43χρονος φέρεται να σκότωσε με τσεκούρι μάνα και γιο και να τραυμάτισε τη μια από τις δυο κόρες της οικογένειας. Είχε σχέση με την μάνα που την γνώρισε μέσω Facebook.

Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη και η αστυνομία πιστεύει πως πρόκειται για πρώην σύντροφο της μητέρας. Μάλιστα σύμφωνα με την Daily Mail ο δράστης είχε γνωρίσει την 40χρονη μητέρα μέσω του Facebook, όταν η γυναίκα ήταν ακόμη με τον πρώην συζυγό της.

Η αιματηρή υπόθεση έχει προκαλέσει φρίκη και αποτροπιασμό στην τοπική κοινωνία του Μπάνμπερι. Οι αστυνομικοί βρήκαν τα πτώματα της 40χρονης μητέρας και του 20χρονου γιου της. Ο δολοφόνος τους, τους είχε κατακρεουργήσει με τσεκούρι. Στο ίδιο σπίτι, τη στιγμή της επίθεσης, βρίσκονταν και οι δυο κόρες της οικογένειας.

Η μια, η μεγαλύτερη σε ηλικία, περίπου 19 ετών, τραυματίστηκε σοβαρά από τον δράστη αλλά παρά τα τραύματά της κατάφερε να βγει από το σπίτι, ενώ η δεύτερη, μόλις 13 χρόνων, δεν τραυματίστηκε σωματικά, αλλά ήταν εμφανές, όπως τόνισαν οι αστυνομικοί που τη βρήκαν, πως είχε υποστεί σοκ.

Λίγες ώρες αργότερα, η αστυνομία συνέλαβε έναν 43χρονο, ο οποίος πιστεύεται ότι στο πρόσφατο παρελθόν διατηρούσε δεσμό με τη 40χρονη μητέρα.

«Το μόνο που μπορώ να επιβεβαιώσω ότι τα τραύματα των θυμάτων συνάδουν με τραύμα από αμβλύ αντικείμενο», τόνισε ο ντετέκτιβ Στιβ Ντάφι που έχει αναλάβει την υπόθεση, αλλά δεν ήταν σε θέση να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει ότι το φονικό όπλο ήταν τσεκούρι.

Ο φερόμενος ως δολοφόνος Μαϊκλ Κέλλυ. ΦΩΤΟ DAILY MAIL

Αυτό όμως που έχει σοκάρει τους πάντες είναι το τι έγραψε ο φερόμενος ως δολοφόνος λίγη ώρα αργότερα αφού είχε κατακρεουργήσει την μάνα και τον γιο. ” Τι θαυμάσια δουλεία! Κάποιος πρέπει να την κάνει”, και δυστυχώς αναφερόταν όπως γράφει η βρετανική εφημερίδα Sun, στην δολοφονία!

Οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι τα κίνητρα της δολοφονίας ήταν προσωπικά, αφού έκαναν λόγο για επίθεση που δεν ήταν τυχαία.

«Μόλις είχαν μετακομίσει» δήλωσε σοκαρισμένος γείτονας της οικογένειας, που μίλησε και για έναν άνδρα ο οποίος όμως δεν έμενε στο σπίτι, αλλά πηγαινοερχόταν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε