Ειδήσεις ΣΕΙΣΜΟΣ· ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· ΤΖΟΚΕΡ· ΚΑΙΡΟΣ Συννεφιά 34 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Αστυνομικοί διαρρήκτες σκότωσαν συνάδελφό τους

Αστυνομικοί διαρρήκτες σκότωσαν συνάδελφό τους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 25.01.2011 | 18:54
Πρώτη δημοσίευση: 25.01.2011 | 18:54

Ένας άλλος αστυνομικός, που πήγε να ελέγξει το κατάστημα όταν χτύπησε ο συναγερμός, έπεσε νεκρός από τα πυρά των συναδέλφων του.

Δύο αστυνομικοί και δύο πρώην συνάδελφοί τους συνελήφθησαν σήμερα στη Λετονία ενώ προσπαθούσαν να κάνουν διάρρηξη σε ένα κατάστημα ηλεκτρονικών παιχνιδιών και αφού σκότωσαν έναν αστυνομικό που προσπάθησε να τους σταματήσει.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο της αστυνομίας, Ζάνε Μασκαλόνοκα, για την υπόθεση αυτή συνελήφθησαν συνολικά πέντε άτομα ως ύποπτοι για τη διάρρηξη στην κωμόπολη Γιεκάμπιλς, στα ανατολικά της χώρας. "Οι δύο είναι αξιωματικοί της αστυνομίας και οι άλλοι δύο πρώην αστυνομικοί", διευκρίνησε.

Η υπουργός Εσωτερικών της Λετονίας, Λίντα Μουρνιέσε, είπε ότι οι δύο πρώην αστυνομικοί είναι αδέλφια και είχαν διωχθεί από το σώμα για αδικήματα που είχαν διαπράξει στο παρελθόν. "Τα τελευταία είκοσι χρόνια δεν έχει σημειωθεί τέτοιο πράγμα, αστυνομικοί να πυροβολούν συναδέλφους τους. Είναι σαφές επομένως ότι θα πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο σύστημα επιβολής του νόμου".   Διαδώστε αυτό το άρθρο