Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 17 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

“Διάγγελμα” Σαρκοζί στους Γάλλους – Τι θα τους ανακοινώσει

“Διάγγελμα” Σαρκοζί στους Γάλλους – Τι θα τους ανακοινώσει
REUTERS
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 27.10.2011 | 06:05
Πρώτη δημοσίευση: 26.10.2011 | 23:53

Διακαναλική συνέντευξη Τύπου στην οποία θα εξηγήσει στους Γάλλους πολίτες τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής ανακοίνωσε πως θα παραχωρήσει σήμερα το βράδυ ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της γαλλικής προεδρίας ο Γάλλος πρόεδρος δεν αποκλείεται να ανακοινώσει και νέα έκτακτα μέτρα, που θα επιτρέψουν στη γαλλική κυβέρνηση να τηρήσει τις ευρωδεσμεύσεις της και να μειώσει τα ελλείμματα.
 
Ο εκπρόσωπος του Γάλλου προέδρου διευκρίνισε πως στη συνέντευξη θα παρευρίσκονται δύο δημοσιογράφοι, ο ένας από το τηλεοπτικό δίκτυο TF1 και ο άλλος από το France 2, αυτοί θα συντονίσουν και τις ερωτήσεις που θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά από τους πολίτες και τις οποίες ο Νικολά Σαρκοζί δεσμεύεται να απαντήσει «χωρίς κανένα όριο», ενώ η διάρκεια της συνέντευξης θα είναι 90 λεπτά.
 
Η πρωτοβουλία αυτή του Γάλλου προέδρου πάντως ήδη δέχθηκε τα πυρά της αντιπολίτευσης και μερίδας των Μέσων Ενημέρωσης που κατηγορούν τον Σαρκοζί πως εκμεταλλεύεται την περίσταση για να βελτιώσει το προφίλ του 6 μήνες πριν τις προεδρικές εκλογές. Ενδεικτικά υψηλόβαθμα στελέχη των Σοσιαλιστών χαρακτήριζαν τον Σαρκοζί «Ταρζάν της διαπραγμάτευσης» …
    Διαδώστε αυτό το άρθρο