Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Δυο ένοπλοι γάζωσαν περαστικούς στο Όκλαντ! – Μια 16χρονη νεκρή και 4 τραυματίες!

φωτο twitter
φωτο twitter

– Ενα 16χρονο κορίτσι έπεσε νεκρό από τις σφαίρες δυο ενόπλων στο Όκλαντ των ΗΠΑ
– Για τέσσερις τραυματίες από την επίθεση μιλά η αστυνομία
– Άνθρωποι άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι μεταδίδει η San Francisco Chronicle
ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ακόμα ένα περιστατικό βίας στις ΗΠΑ λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο Ορλάντο. Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ από το Σαν Φρανσίσκο, δυο ένοπλοι άνοιξαν πυρ εναντίον περαστικών με αποτέλεσμα ένα 16χρονο κορίτσι να πέσει νεκρό καθώς δέχτηκε σφαίρα στο λαιμό και 4 άλλοι να τραυματισθούν. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι δυο ένοπλοι ήταν με τα πόδια και άρχισαν να πυροβολούν αδιακρίτως.

Οι περαστικοί άρχισαν έντρομοι να τρέχουν προκειμένου να αποφύγουν τα πυρά ενώ την ίδια ώρα γύρω τους έπεφταν οι τζαμαρίες από καταστήματα που δέχονταν τις σφαίρες.

Οι πυροβολισμοί έπεσαν λίγα τετράγωνα μακριά από μια αγρυπνία που γινόταν στην μνήμη δυο 15χρονων αγοριών που πνίγηκαν στο Σαλίνα της Καλιφόρνιας πέρυσι.

Σύμφωνα με τους LA Times, το πρώτο τηλεφώνημα στην αστυνομία έγινε περίπου στις 17:50 το απόγευμα και ανέφερε πως υπήρξαν πυροβολισμοί στην οδό Franklin Street. Δυο από τα θύματα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση. Το 16χρονο κορίτσι που σκοτώθηκε, δέχτηκε σφαίρα στο λαιμό. Μεταφέρθηκε ζωντανή στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς εκεί έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Μέχρι στιγμής δεν είναι σαφές αν η αγρυπνία για τα δυο αγόρια που πνίγηκαν πέρυσι και οι πυροβολισμοί συνδέονται με οποιονδήποτε τρόπο. 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε