Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Εξοργιστικό! Έβαλαν μπόμπιρα να καπνίζει και να πίνει μπύρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Εξοργιστικό! Έβαλαν μπόμπιρα να καπνίζει και να πίνει μπύρα (ΒΙΝΤΕΟ)

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που δείχνει ένα μικρό αγοράκι να γίνεται κυριολεκτικά παιχνίδι, προκειμένου να περάσουν καλά οι δύο ενήλικες που το προσέχουν. Τι κάνει; Αντί να παίζει με παιχνίδια, όπως τα παιδιά της ηλικίας του, πίνει μπύρα και καπνίζει τσιγάρα.

Το βίντεο φαίνεται να γυρίστηκε σε περιοχή της Ισπανίας, με δύο Ρουμάνους να έχουν καθίσει σε καφέ για να απολαύσουν τις μπύρες τους. Μαζί τους έχουν έναν μικρό μπόμπιρα χωρίς να γίνεται ξεκάθαρο εάν είναι ο γιος κάποιου. Πάντως και οι τρεις κάθονται παρέα και φαίνεται πως περνούν καλά. Το κλιπ συγκλονίζει και αφήνει όλους τους χρήστες του διαδικτύου με ανοιχτό το στόμα, όταν ο ένας από τους δύο άνδρες δίνει στον μικρό να πιει μπύρα και λίγο αργότερα να καπνίσει ένα τσιγάρο. Το περίεργο είναι ότι και οι δύο άνδρες ενθαρρύνουν το μικρό αγόρι, λέγοντάς του, “αυτό σημαίνει αληθινός άντρας”.

Η σκηνή αυτή επαναλαμβάνεται με το μικρό να πίνει μπύρα και να καπνίζει συνεχόμενα τσιγάρα. Όπως είναι λογικό, το βίντεο εξόργισε πολλούς χρήστες του διαδικτύου, με κάποιον από αυτούς να αναφέρει πως “αυτός ο άνθρωπος πρέπει να χάσει την πατρική επιμέλεια και οποιοδήποτε δικαίωμα γονιού”. “Θα έπρεπε κάθε άνθρωπος να δίνει εξετάσεις πριν γίνει γονιός. Εάν αποτύχει, τότε χάνει το δικαίωμα γονιού”, σχολίασε μια άλλη εξοργισμένη γυναίκα.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε