Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Υπόθεση μικρής Μαντλίν: “Νιώθουν ενοχές που άφησαν μόνα τα παιδιά”

Υπόθεση μικρής Μαντλίν: “Νιώθουν ενοχές που άφησαν μόνα τα παιδιά”

Η πρώην σύζυγος του βουλευτή Simon Danczuk και βασίλισσα των προκλητικών selfie Karen Danczuk εξαπέλυσε επίθεση σε βάρος των γονιών της μικρής Μαντλίν.

Η Karen Danczuk κατηγόρησε την Kate και τον Gerry McCann για ενοχές επειδή τη μοιραία μέρα άφησαν τα παιδιά τους για να βγουν μόνοι τους.

Υποστήριξε μάλιστα πως παραλίγο να εξαπατηθούν από την Karen Matthews, που είπε ψέμματα για την απαγωγή της κόρης της Shannon το 2008, και να της δώσουν 25.000 λίρες.

“Όποιος λέει ότι οι McCanns είναι αθώοι, απλά να θυμάστε πως άφησαν 3 παιδιά κάτω των 4 ετών μόνα τους για να βγουν έξω. Ούτως ή άλλως έχουν ενοχές! KD”, σχολίασε χαρακτηριστικά.

Οι McCanns δεν έχουν χρεωθεί με οποιοδήποτε αδίκημα σε σχέση με την εξαφάνιση της μικρής Μαντλίν τον Μάιο του 2007.

Η αστυνομία υποπτεύεται πως το τρίχονο κοριτσάκι απήχθη από διακινητές ενώ βρισκόταν στο διαμέρισμα όπου παραθέριζε με την οικογένειά της στην Praia da Luz, στην Πορτογαλία.

Η 33χρονη Danczuk, γνωστή για τις προκλητικές selfies της, δέχτηκε έντονες επικρίσεις από τους followers της στο Twitter για τις απόψεις της, με τον εκπρόσωπο της οικογένειας να απορρίπτει τους ισχυρισμούς.

“Είμαστε ενήμεροι για τα σχόλια της Danczuk και δεν πρόκειται να ανατροφοδοτήσουμε αυτές τις ανοησίες μιλώντας για αυτό”, τόνισε η εκπρόσωπος της οικογένειας Clarence Mitchell.

Πηγή: Mirror

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε