Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Φωτιά σε λεωφορείο – Αγνοούνται 17 άτομα στη Γερμανία

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Υπάρχουν φόβοι ότι 17 άτομα έχουν χάσει τη ζωή τους κοντά στον πόλη Μύνσμπεργκ της Βαβαρίας μετά από φωτιά σε λεωφορείο το οποίο συγκρούστηκε με φορτηγό.

Όλα δείχνουν ότι στον αυτοκινητόδρομο είχε δημιουργηθεί μποτιλιάρισμα και ο οδηγός του λεωφορείο δεν πρόλαβε να αντιδράσει με αποτέλεσμα να πέσει στο πίσω μέρος ενός φορτηγού. Αμέσως στο λεωφορείο ξέσπασε φωτιά. Από το όχημα κατάφεραν να βγουν 31 άτομα, τα οποία μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Αμέσως στο σημείο έσπευσαν διασώστες με ασθενοφόρα και ελικόπτερα. Παρά τις προσπάθειες μέχρι στιγμής δεν έχουν καταμετρηθεί 17 από τους επιβαίνοντες και υπάρχουν φόβοι πως έχασαν τη ζωή τους στις φλόγες.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι φοβάται πως υπάρχουν πολλοί νεκροί ανάμεσα στους 17 αγνοούμενους. “Είμαστε ρεαλιστές και στο τέλος της ημέρας θα θρηνούμε πολλούς νεκρούς”, δήλωσε ο Γιούργκεν Στάντερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας στο γερμανικό ειδησεογραφικό δίκτυο n-tv, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει παρά μια αμυδρή ελπίδα να βρεθούν επιζώντες μεταξύ των αγνοουμένων.

Συνολικά στο λεωφορείο επέβαιναν 48 άτομα. 46 επιβάτες και 2 οδηγοί. Μέχρι στιγμής οι αρχές αναφέρουν ότι έχουν διασωθεί 31 άτομα. Και τα δύο ρεύματα του αυτοκινητοδρόμου Α9 έχουν κλείσει.

 

 

 

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε