Τρίτη, 19 Μαρ.
19oC Αθήνα

Φριχτό δυστύχημα σε λούνα παρκ με έναν νεκρό – Σοκαριστικό βίντεο [vid]

Φριχτό δυστύχημα σε λούνα παρκ με έναν νεκρό – Σοκαριστικό βίντεο [vid]

Σοκάρουν οι εικόνες από το τρομακτικό δυστύχημα σε λούνα παρκ με έναν νεκρό και επτά τραυματίες στο Οχάιο.

Οι κάμερες κατέγραψαν τη στιγμή που ένα από τα παιχνίδια παρουσίασε δυσλειτουργία με αποτέλεσμα να αποκολληθεί βαγόνι και οι νέοι που επέβαιναν να εκτοξευτούν στο κενό. Το δυστύχημα σημειώθηκε την ημέρα έναρξης της διεθνούς έκθεσης του Οχάιο, με έναν 18χρονο να βρίσκει τραγικό θάνατο πέφτοντας από ύψος 50 ποδιών στο κενό. Στο τρομακτικό δυστύχημα τραυματίστηκαν 7 άνθρωποι από 13 έως 41 ετών. Οι τρεις νοσηλεύονται σε σοβαρή κατάσταση.

Ο κυβερνήτης του Οχάιο John Kasich μίλησε για τη “χειρότερη τραγωδία στην ιστορία της έκθεσης”. “Είναι μια πολύ θλιβερή νύχτα για όλους μας”, υπογράμμισε και διέταξε να τερματιστούν όλα τα παιχνίδια στην έκθεση μέχρι να επιθεωρηθούν τα πάντα. 

“Είμαι τρομερά λυπημένος από το δυστύχημα, την απώλεια μιας ζωής και τον τραυματισμό ανθρώπων ενώ απολάμβαναν τη διεθνή έκθεση του Οχάιο. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας πηγαίνουν σε εκείνους που θρηνούν και έχουν τραυματιστεί. Έχω διατάξει την πλήρη διερεύνηση του συμβάντος και διέταξα να κλείσουν όλα τα παιχνίδια μέχρι να ολοκληρωθούν οι επιθεωρήσεις ασφαλείας”.

Πηγή: huffingtonpost

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε