Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ 13 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Κίνδυνος να δαγκώσει κροκόδειλος τον Ομπάμα;

Κίνδυνος να δαγκώσει κροκόδειλος τον Ομπάμα;
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 15.11.2011 | 11:23
Πρώτη δημοσίευση: 15.11.2011 | 11:23

Κι όμως έτσι πιστεύει μία ασφαλιστική εταιρεία που τον ασφαλίζει μάλιστα και δωρεάν γιατί ο Ομπάμα πάει στην...Αυστραλία!

Θερμό θα είναι το καλωσόρισμα των Αυστραλών στον αμερικανό πρόεδρο Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος φτάνει στη χώρα αύριο Τετάρτη για διήμερη επίσκεψη και μάλιστα μια εταιρία αναλαμβάνει να τον ασφαλίσει για τα δαγκώματα των κροκοδείλων.
 
Ο Ομπάμα θα επισκεφτεί την Καμπέρα, διοικητική πρωτεύουσα της Αυστραλίας και μετά το Ντάργουιν, μεγαλύτερη πόλη των Βόρειων Εδαφών, της περιοχής των κροκοδείλων.
 
Τοπική ασφαλιστική εταιρία, η ΤΙΟ, ανακοίνωσε ότι θα ασφαλίσει δωρεάν τον αμερικανό πρόεδρο για τον κίνδυνο δαγκώματος από τους κροκόδειλους. Αν συμβεί κάτι τέτοιο και ο Ομπάμα χάσει τη ζωή του, η οικογένειά του θα λάβει αποζημίωση 50.000 δολαρίων Αυστραλίας (37.400 ευρώ).
 
"Είναι ένα μοναδικό ασφαλιστήριο συμβόλαιο για ένα μοναδικό περιβάλλον. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα το προσφέρουμε στον Ομπάμα ως αναμνηστικό της επίσκεψής του στα Εδάφη του Βορρά", δήλωσε ο Ρίτσαρντ Χάρντινγκ, διευθυντής της εταιρίας, η οποία προσφέρει αυτά τα συμβόλαια εδώ και είκοσι χρόνια.
 
Κατά μέσο όρο, δύο άνθρωποι το χρόνο χάνουν τη ζωή τους στην Αυστραλία από τους κροκόδειλους του αλμυρού νερού, οι οποίοι ανεβαίνουν στις όχθες των ποταμών, το μήκος τους φτάνει τα επτά μέτρα και το βάρος τους ξεπερνά τον ένα τόνο.
 
 
    Διαδώστε αυτό το άρθρο