Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

“Κουνελάκια” του Playboy φωτογραφίζονται 60 χρόνια μετά! [pics]

Φωτό από boredpanda.com
Φωτό από boredpanda.com

Σε ένα αν μη τι άλλο τολμηρό εγχείρημα προχώρησαν γυναίκες που κοσμούσαν το εξώφυλλο του ιστορικού Playboy αρκετές δεκαετίες πριν, αφού φωτογραφήθηκαν δείχνοντας πως αδιαφορούν για τα χρόνια που έχουν περάσει!

Το ανδρικό περιοδικό Playboy , που ιδρύθηκε το 1953 από τον εκκεντρικό Χιου Χέφνερ, αποτελούσε για δεκαετίες την αγαπημένη συνήθεια των ανδρών ανά τον πλανήτη. Ο ίδιος μάλιστα χρειάστηκε να… δανειστεί 1.000 δολάρια από την μητέρα του για να στήσει αυτή την επιχείρηση που έμελλε να εξελιχθεί σε κολοσσό των media.

Μέσα από τις σελίδες του, εκατοντάδες γυναίκες “έχτισαν” την καριέρα τους, με μόνιμο γνώμονα τις αισθησιακές φωτογραφίσεις.

Μερικές από αυτές, πάντως, αποδεικνύοντας πως δεν δίνουν… δεκάρα για την επίδραση του χρόνου στο σώμα τους, φωτογραφήθηκαν από τον Nadav Kander για λογαριασμό του New York Magazine, ακόμη και 60 χρόνια μετά την εμφάνισή τους στο Playboy!

Κάποιες από αυτές δείχνουν ακόμη πιο γοητευτικές σήμερα, ενώ ακόμη και αυτές που ο χρόνος δεν… τους φέρθηκε καλά, δείχνουν με την σειρά τους πως τον αγνοούν!

Δείτε τις φωτογραφίες

Η 65χρονη Helena Antonaccio, Miss Ιούνιος του 1969

Η 82χρονη Dolores Del Monte, Miss Μάρτιος του 1954

Η 59χρονη Laura Aldridge, Miss Φεβρουάριος του 1976

Η 64χρονη Janet Lupo, Miss Νοέμβριος του 1975

Η 60χρονη Candace Jordan, Miss Δεκέμβριος 1979

Η 65χρονη Marylin Cole Lownes, Miss Ιανουάριος του 1972

 

Πηγή: boredpanda.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε