Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

Μάντσεστερ: Τα μηνύματα Nicki Minaj, Taylor Swift, Pink, Jennifer Lopez

ΦΩΤΟ REUTERS
ΦΩΤΟ REUTERS

Η επίθεση στο Μάντσεστερ σκόρπισε θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο. Διάσημοι τραγουδιστές ο ένας μετά τον άλλο μέσω twitter στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και την Αριάνα Γκράντε

Η ράπερ Νίκι Μινάζ, φίλη της Αριάνα Γκράντε, η οποία έκανε φωνητικά στο reggae-pop τραγούδι Side to Side, έγραψε στο Twitter: «Η καρδιά μου πονάει για την αδελφή μου, την Αριάνα και για κάθε οικογένεια που έχει πληγεί από αυτό το τραγικό γεγονός στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αθώες ζωές χάθηκαν. Λυπάμαι τόσο πολύ που το ακούω».

Συγκλονισμένη δήλωσε και η τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. «Σκέψεις, προσευχές και δάκρυα για όλους εκείνους που επλήγησαν από την τραγωδία του Μάντσεστερ απόψε. Στέλνω όλη μου την αγάπη» έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter.

«Σκέψεις, προσευχές και ολόκληρη η καρδιά μου είναι στο Μάντσεστερ αυτό το βράδυ» ανέφερε σε μήνυμά της η Τζένιφερ Λόπεζ.

«Οι σκέψεις μου και οι προσευχές μου είναι στους ανθρώπους του Μάντσεστερ, σε όποιον έχει πληγεί, στην Αριάνα Γκράντε και σε όλη την ομάδα», τόνισε η Pink.

 

 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε