Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Μαύρο το λογότυπο της EgyptAir σε Facebook και Twitter

Μαύρο το λογότυπο της EgyptAir σε Facebook και Twitter

Μπορεί η πτήση MS804 της EgyptAir που να εξαφανίστηκε από προσώπου γης εδώ και περισσότερες από 24 ώρες, φέρνοντας στο μυαλό την MH370 της Malaysia Airlines, να μην έχει δεν βρεθεί ακόμα αλλά η αιγυπτιακή εταιρία πενθεί ήδη για το αεροσκάφος που χάθηκε και πήρε μαζί του 66 ζωές. Εδώ και μερικές ώρες, το λογότυπο της εταιρίας σε Facebook και Twitter είναι μαύρο, σε ένδειξη πένθους για τις ζωές που χάθηκαν.

Η EgyptAir άλλαξε τις φωτογραφίες “προφίλ” στους λογαριασμούς της στα social media, αντικαθιστώντας στο μπλε σήμα της με μαύρο, ενώ ως cover photo έχει επιλέξει να βάλει μια ασπρόμαυρη φωτογραφία, έναν συννεφιασμένο ουρανό, με τον αριθμό της πτήσης γραμμένο με μαύρα γράμματα.

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να ξαναζούμε ένα θρίλερ ανάλογο με εκείνο της MH370, της πτήσης της Malaysia Airlines το οποίο δεν έχει βρεθεί ακόμα (παρά μόνο μερικά από τα συντρίμμια του) αλλά το δυστύχημα φαίνεται δεδομένο. Όπως και ο θάνατος των 56 επιβατών και των 10 μελών του πληρώματος του μοιραίου Airbus που απογειώθηκε από το Παρίσι με προορισμό το Κάιρο και ανοιχτά της Καρπάθου, εντός του αιγυπτιακού εναέριου χώρου.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε