Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

«Με βίασε και μου έβαλε φωτιά»: η συγκλονιστική μαρτυρία ενός αγοριού (VIDEO)

«Με βίασε και μου έβαλε φωτιά»: η συγκλονιστική μαρτυρία ενός αγοριού (VIDEO)

Μια απίστευτης αγριότητας ιστορία προκαλεί φρίκη στις ΗΠΑ και όχι μόνο. Πρωταγωνιστής ένα παιδί από το Τέξας, που το βίασαν και μετά προσπάθησαν να το κάψουν ζωντανό! ΠΡΟΣΟΧΗ οι εικόνες που ακολουθούν είναι σκληρές…

Ανήμερα των όγδοων γενεθλίων του, ο Ρόμπι Μίντλετον βιάστηκε από ένα 13χρονο αγόρι. Αλλά το μαρτύριο του, δεν τελείωνε εκεί. Ο 13χρονος τον έδεσε σε ένα δέντρο, τον περιέλουσε με βενζίνη και του έβαλε φωτιά.

Ο Ρόμπι έζησε, αλλά πως έζησε: με εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 99% του σώματός του. Κανείς δεν περίμενε να επιζήσει. Αλλά εκείνος τα κατάφερε και επί 13 χρόνια έδωσε τη μάχη του. Υποβλήθηκε σε περισσότερες από 200 εγχειρήσεις και ατελείωτες θεραπείες.
Ο Ρόμπι πριν
Στις 21 Απριλίου του 2011, λίγες μέρες πριν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας του, έφυγε από τη ζωή, νικημένος από τον καρκίνο του δέρματος.

Όλα αυτά τα 13 χρόνια δεν είχε αποκαλύψει ποτέ το όνομα του ανθρώπου που του κατέστρεψε τη ζωή και ουσιαστικά τον οδήγησε στο θάνατο. Αποφάσισε όμως να το κάνει λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή.

Έφτιαξε ένα βίντεο 17 λεπτών. Κι εκεί αποκάλυψε ότι ο άνθρωπος που τον βίασε και του έβαλε φωτιά για να τον κάψει ζωντανό ήταν ένα 13χρονο αγόρι, ο Ντον Κόλλινς, που ζούσε κοντά στο σπίτι του Ρόμπι. Ήθελε να του κλείσει το στόμα, είπε.
και μετά...
Όλα έγιναν στις 29 Απριλίου του 1998 στην πόλη Σπλεντόρα του Τέξας. Τα δυο παιδιά συναντήθηκαν σε ένα μονοπάτι κοντά στα σπίτια τους. Δυο εβδομάδες πριν, στο ίδιο μέρος –σύμφωνα με τη μαρτυρία του Ρόμπι- ο Κόλλινς τον είχε βιάσει. Και στη δεύτερη συνάντηση ήθελε να εξασφαλίσει πως ποτέ δε θα μιλούσε.

«Με έπιασε από τον ώμο και έριξε βενζίνη στο πρόσωπο μου. Μετά από αυτό, δε θυμάμαι τίποτα άλλο», είπε.
Ο φερόμενος ως δράστης
Ο Κόλλινς, που εκτίει ποινή για σεξουαλικά εγκλήματα, θα διωχθεί για φόνο σε βαθμό κακουργήματος και μάλιστα ως ενήλικας, παρότι όταν βίασε και επιχείρησε να κάψει ζωντανό τον Ρόμπι Μίντλετον ήταν ανήλικος.

Το 2001, σε ηλικία 16 ετών, ο Κόλλινς φυλακίστηκε για σεξουαλική επίθεση σε άλλο 8χρονο αγόρι…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καναδάς: Κρατούσαν 16χρονο αλυσοδεμένο και τον βίαζαν επί 10 μέρες

Κύπρος:Βίασαν 10χρονο αγόρι με την απειλή μαχαιριού!

Συνελήφθη για τη μυστηριώδη εξαφάνιση 6χρονου αγοριού πριν 33 χρόνια

Σάλος από σεξουαλικό σκάνδαλο σε λύκειο – Τρεις μαθητές βίασαν άλλο μαθητή

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε