Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Μόνη της γέννησε η Κάρλα – Ο Σαρκοζί ήταν με τη Μέρκελ…

Για 4η φορά έγινε πατέρας ο Γάλλος πρόεδρος χθες στις 7 το απόγευμα, αφού όπως ανακοίνωσε η προεδρία της Γαλλίας η Κάρλα Μπρούνι έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι … γράφοντας ιστορία στη Γαλλία αφού για πρώτη φορά εν ενεργεία Πρόεδρος της Δημοκρατίας γίνεται μπαμπάς.

Η κλινική στην οποία είδε το φως της ζωής ο καρπός του έρωτά τους βρίσκεται στην οδό Νικολό στην περιοχή La Muette.

Η Κάρλα Μπρούνι πήγε στην κλινική μέσα στη νύχτα. Ο Σαρκοζί ήταν μαζί της; Κι αν ήταν έμεινε εκεί; Και μετά γύρισε στο γραφείο; Είχε και υπουργικό συμβούλιο! Μήπως όλο αυτό έγινε θρίλερ μόνο και μόνο για να δείξουν πόσο νοιάζεται ο Σαρκοζί για την πατρίδα του; Πόσο ο μέλων πατέρας αντί να είναι δίπλα στην γυναίκα του την ώρα του τοκετού εκείνος παλεύει για το καλό της Γαλλίας;
Πρωί Πέμπτης, ο Γάλλος πρόεδρος πάει στο μαιευτήριο να δει γυναίκα και κόρη
‘Ολοι τον είδαν να εμφανίζεται στην κλινική το απόγευμα και να βγαίνει όχι πολύ αργότερα, μόλις μισή ώρα μετά.
Η Κάρλα δεν πρέπει να είχε γεννήσει ακόμα γιατί το ύφος του ήταν σα να του είχε συμβεί το χειρότερο πράγμα στον κόσμο. Η του είπαν να “φορέσει” το συγκεκριμένο ύφος.
Τι να κρατάει άραγε; Όσα είπε με τη Μέρκελ;
Και μετά έφυγε για Φρανκφούρτη, για έκτακτες συνομιλίες με την Aνγκελα Μέρκελ ενόψει της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της Κυριακής.


Αργά χθες το βράδυ, ο ραδιοσταθμός Europe 1 και το τηλεοπτικό δίκτυο BFM μετέδωσαν πως η Κάρλα Μπρούνι γέννησε ένα κοριτσάκι στις 8 μ.μ. (τοπική ώρα, 21.00 ώρα Ελλάδας).

Γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι μετέδωσε πως ένας ολόκληρος όροφος της La Muette «κρατήθηκε» αποκλειστικά για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας και τους σωματοφύλακές της.

Η Κάρλα Μπρούνι έχει άλλον έναν γιο από προηγούμενη σχέση, ενώ ο Σαρκοζί έχει τρία παιδιά από τους δύο προηγούμενους γάμους του.

Το Μέγαρο των Ηλυσίων έχει τηρήσει σιγή ιχθύος μέχρι σήμερα γύρω από την εγκυμοσύνη της Κάρλα Μπρούνι, ενώ η ίδια έχει δηλώσει ότι δεν σκοπεύει να δώσει φωτογραφίες του νεογέννητου στη δημοσιότητα.

Διαβάστε επίσης:
Διαφώνησαν στα… βουβά – Δεν τα βρήκαν Μέρκελ-Σαρκοζί, αδιέξοδη η «Σύνοδος της Φρανκφούρτης» – Σήμερα η έκθεση της Κομισιόν για την 6η δόση!

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε