Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Νέο video σοκ από τις ΗΠΑ: Τους πυροβόλησαν… live στο Facebook

Νέο video σοκ από τις ΗΠΑ: Τους πυροβόλησαν… live στο Facebook

Είναι η στιγμή που τρεις άνδρες δέχονται πυροβολισμούς. Και τους δέχονται την ώρα που είχαν ενεργοποιήσει την υπηρεσία Facebook Live, καταγράφοντας έτσι τα πάντα σε ένα σοκαριστικό video.

Όλα συνέβησαν στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Ένας Αφροαμερικανός άνδρας μαζί με άλλους δυο βρίσκονταν μέσα σε αυτοκίνητο στη γειτονιά Μπέρκλεϊ στην πόλη Νόρφολκ. Κάπνιζαν (μαριχουάνα πιθανότατα) και κάθονταν μέσα σε αυτοκίνητο ακούγοντας μουσική.

Ο άνδρας που εμφανίζεται στο video πιστεύεται πως είναι ο T.J. Williams, στη σελίδα του οποίου στο Facebook ανέβηκε το live video το απόγευμα της Τρίτης (12.07.2016). Περίπου πέντε λεπτά και 40 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη της εγγραφής, ακούγονται οι πυροβολισμοί. Ο T.J. Williams πέφτει πίσω και το κινητό στο πάτωμα του αυτοκινήτου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO

Οι πυροβολισμοί συνεχείς, σαν κάποιος να θέλει να εκτελέσει τους τρεις άνδρες μέσα στο αυτοκίνητο. Λίγα λεπτά αφού σταματούν οι πυροβολισμοί ακούγεται ένας άνδρας να ζητά να κληθεί ασθενοφόρο. Γρήγορα κόσμος μαζεύεται στο σημείο.

Η αστυνομία του Νόρφολκ επιβεβαίωσε το περιστατικό και γνωστοποίησε ότι η κλήση έκτακτης ανάγκης έγινε στις 18:15 το απόγευμα της Τρίτης. Αργότερα, μέσω twitter, ανακοινώθηκε πως οι τρεις άνδρες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Οι δυο έχουν τραυματιστεί σοβαρά και κινδυνεύει η ζωή τους, ενώ ο τρίτος είναι λιγότερο σοβαρά τραυματισμένος.

Πηγή: rt.com

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε