Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 32 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Ούτε η βροχή δεν ήθελε τον Πάπα... - φωτο

Ούτε η βροχή δεν ήθελε τον Πάπα... - φωτο
Διαδώστε αυτό το άρθρο
Τελευταία ενημέρωση: 21.08.2011 | 14:42
Πρώτη δημοσίευση: 21.08.2011 | 08:24

Ήταν μια ομιλία που την περίμεναν πολλοί. Χιλιάδες νέοι είχαν καθήσει μέσα στην ζέστη (πάνω από 40 βαθμούς) για ν' ακούσουν το κήρυγμα του Ποντίφηκα. Όμως λογάριαζαν χωρίς τον.. Υψιστο.

Μια ξαφνική καταιγίδα διέκοψε το βράδυ του Σαββάτου την ομιλία του Πάπα Βενέδικτου του 16ου ενώπιον εκατοντάδων χιλιάδων νέων στην Ισπανία, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί για να τον ακούσουν στην αεροπορική βάση Κουάτρο Βιέντος κοντά στη Μαδρίτη.

Πολλοί από τους νέους περίμεναν τον Πάπα για ώρες παρά την υψηλή θερμοκρασία των περίπου 40 βαθμών Κελσίου στην περιοχή."Σας ευχαριστώ για τη χαρά και την υπομονή σας. Η δύναμή σας είναι πιο δυνατή από τη βροχή", είπε ο Βενέδικτος. "Ο Θεός σας στέλνει πολύ ευλογία με τη βροχή", προσέθεσε.Παρά την προστασία του από μια μεγάλη λευκή ομπρέλα, ο Πάπας αναγκάστηκε λόγω της καταιγίδας να σταματήσει την ομιλία του.

Νωρίτερα σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Σεντ Τζόζεφ στη Μαδρίτη, το οποίο φροντίζει αρρώστους και άτομα με ειδικές ανάγκες, ο Πάπας υπογράμμισε "την αξία της ανθρώπινης ζωής, η οποία έχει δημιουργηθεί κατ'εικόνα του Θεού".
Tags:

   Διαδώστε αυτό το άρθρο