Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Πέταξε το μωρό της από το μπαλκόνι για να το σώσει - Βίντεο

Πέταξε το μωρό της από το μπαλκόνι για να το σώσει - Βίντεο
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 29.10.2011 | 08:12
Πρώτη δημοσίευση: 28.10.2011 | 19:10

Το κτίριο είχε πάρει φωτιά και η νεαρή μητέρα βρισκόταν εγκλωβισμένη με τα δύο παιδία της και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε ήταν πως θα τα σώσει. Ο μοναδικός τρόπος ήταν αυτός...

Η 23χρονη μητέρα "έριξε" τον 6 μηνών γιο της από το παράθυρο μέσα στα χέρια ενός γείτονα ενώ στη συνέχεια "έριξε" δεμένη με σκηνή και την τρίχρονη κόρη της.

Όλα ξεκίνησαν όταν ξέσπασε φωτιά στην κουζίνα ενός από τα διαμερίσματα του κτιρίου. Ο γείτονας μόλις αντιλήφθηκε την φωτιά έτρεξε να ειδοποιήσει τους υπόλοιπους ενοίκους του κτιρίου και τότε είδε την γυναίκα με τα δυο της παιδιά να είναι παγιδευμένη.

"Πέτα μου το μωρό" της φώναξε και όπως υποστηρίζει η 23χρονη μητέρα είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έκανε ποτέ στη ζωή της. Κάποιοι της φώναζαν να μην το κάνει ενώ άλλοι την καλούσαν να το πετάξει στα χέρια του γείτονα. Εκείνη τον κοίταξε και του είπε: "Σε παρακαλώ πιάσε το μωρό μου".

Αφού πέταξε το μωρό στα χέρια του γείτονα, έδεσε την τρίχρονη κόρη της με ένα σκοινί από τα πόδια και την "έριξε" από το παράθυρο στο πλήθος που είχε μαζευτεί από κάτω. Έτσι κατάφερε να σώσει και τα δυο της παιδιά!

Δείτε το βίντεο:   Διαδώστε αυτό το άρθρο