Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Πόλα Τζόουνς για Μπιλ Κλίντον: “Μου ζήτησε να φιλήσω τα γεννητικά του όργανα” [vid]

Μνήμες από τη σεξουαλική επίθεση για την οποία κατηγορεί τον Μπιλ Κλίντον μοιράστηκε η Πόλα Τζόουνς κατά τη διάρκεια αποκλειστικής συνέντευξης στο Breitbart News.

“Κάθισε πολύ γρήγορα και κατέβασε το παντελόνι του”, θυμάται για τη μοιραία μέρα στο δωμάτιο ξενοδοχείου στις 8 Μαΐου 1991. “Χάϊδευε τον εαυτό του και μου ζήτησε να του φιλήσω τα γεννητικά όργανα. Τώρα αυτό είναι αηδιαστικό. Του είπα ότι δεν είμαι τέτοιου τύπου κοπέλα”. Μετά την επίθεση που ισχυρίζεται πως δέχτηκε, ο Μπιλ Κλίντον την απείλησε να μην πει πουθενά τίποτα για ό,τι είχε συμβεί.

“Όταν πήγα προς την πόρτα, ανέβασε το παντελόνι του και έφτιαχνε το πουκάμισό του. Προσπαθούσα να φύγω και κράτησε την πόρτα στιγμιαία και μου είπε: “Είσαι έξπυνο κορίτσι. Ας μείνει μεταξύ μας”. Δεν ήθελε να μάθει κανείς τι είχε συμβεί”. Η Πόλα Τζόουνς εξιστόρισε με λεπτομέρειες τη φερόμενη σεξουαλική επίθεση που δέχτηκε από τον Μπιλ Κλίντον όταν ήταν κυβερνήτης του Αρκάνσας.

Είπε ότι την ξεχώρισε ο Μπιλ Κλίντον και τη συνόδευσαν στο δωμάτιό του στο Excelsior Hotel στο Αρκάνσας και την παρενόχλησε σεξουαλικά. Όταν μπήκε στο δωμάτιο, ο Μπιλ Κλίντον χαλάρωνε τη γραβάτα του και προσπάθησε να του ανοίξει τη συζήτηση για τη Χίλαρι Κλίντον. “Άρχισε να μου λέει ότι του άρεσαν οι καμπύλες μου και ο τρόπος που τα μαλλιά μου έφταναν μέχρι τη μέση μου. Και τότε ξαφνικά άρχισε να με τραβά προς τα πάνω του. Του είπα τι κάνει και εκείνος συνέχιζε να μου λέει για το πόσο του άρεσα. Μετά άρχισα να του μιλάω για άλλα πράγματα προσπαθώντας να αποσπάσω την προσοχή του και να του ξεφύγω.

Απομακρύνθηκα και πήγα προς το παράθυρο. Κοίταζα τον ποταμό Αρκάνσας. Και του έλεγα πόσο όμορφα είναι εκεί και εκείνος προσπάθησε ξανά. Με πλησίασε και με τράβηξε πάλι πάνω του. Του είπα όχι. Τότε γύρισα και ετοιμαζόμουν να βγω από την πόρτα. Δεν υπήρχε κρεβάτι. Ήταν πιο πολύ σαν γραφείο με καναπέδες, τραπέζια και άλλου τέτοιου είδους πράγματα. Σκεφτόμουν “Θεέ μου, τι συμβαίνει;”. Το κεφάλι μου βούιζε και σκεφτόμουν αν αυτό μου συμβαίνει πράγματι και πως δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Ήταν σουρεαλιστικό σε μένα.

Πηγαίνω πιο κοντά στην πόρτα και σκέφτομαι πως θα βγω από εδώ. Θα τρέξω; Ξέρω ότι απ’ έξω βρίσκονται μέλη της κρατικής αστυνομίας οπότε πως θα βγω τόσο γρήγορα; Ήμουν πραγματικά φοβισμένη και τότε σκέφτηκα αν με βιντεοσκοπούν. Νόμιζα ότι κάτι συνέβαινε. Ήταν τρομακτικό. Σκεφτόμουν συνέχεια πώς θα ξεφύγω. Άρχισα πάλι να του μιλάω για κάτι που νομίζω ότι έκανε η γυναίκα του. Προσπαθούσα να του δώσω να καταλάβει ότι δεν θα έπρεπε να συμπεριφέρεται έτσι.

Τότε κάθισε γρήγορα και κατέβασε το παντελόνι του. Άρχισε να χαϊδεύει τον εαυτό του και μου ζήτησε να τον φιλήσω στα γεννητικά του όργανα. Του είπα ότι δεν είμαι τέτοιου τύπου κοπέλα και πως πρέπει να επιστρέψω στη ρεσεψιόν. “Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα με το αφεντικό σου, τηλεφώνησέ μου αμέσως” της είπε τότε και ανέβασε το παντελόνι του. Το πρόσωπό του ήταν κατακόκκινο. Από τότε έχω δει πολλές φορές αυτό το βλέμμα του στην τηλεόραση όταν τον κατηγορούν ή τον έχουν πιάσει να κάνει κάτι. Και μπορείς να πεις ότι είναι τέτοιος ψεύτης”. Όταν τη ρώτησαν αν ένιωθε παγιδευμένη, η Πόλα Τζόουνς απάντησε θετικά. “Ήξερα ότι ήταν έξω η κρατική αστυνομία. Ήταν με απλά ρούχα αλλά μου έδειξε ότι είχε όπλο μέσα. Ήξερα ότι είχε όπλο”.

Πηγή: Breitbart

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε