Ειδήσεις ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ ΑΘΗΝΑ· ΟΑΕΔ Λίγα Σύννεφα 16 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Σοβαρά προβλήματα στη Σουηδία από την επέλαση του χιονιά

Σοβαρά προβλήματα στη Σουηδία από την επέλαση του χιονιά
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 23.12.2010 | 17:19
Πρώτη δημοσίευση: 23.12.2010 | 17:19

Οι περισσότερες ακυρώσεις παρατηρούνται στην περιοχή Σκάνια, όπου κανένα τραίνο δεν έχει κυκλοφορήσει σήμερα.

Σημαντικά προβλήματα σημειώνονται στην οδική και σιδηροδρομική κυκλοφορία στη νότια Σουηδία λόγω των χιονοπτώσεων και του πάγου, μία κατάσταση που επιδεινώνεται από μία βλάβη που είχε παραλύσει τα τραίνα που συνδέουν τη Στοκχόλμη με το Γκέτεμποργκ και το Μάλμο.

Δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα όλα τα τραίνα που συνδέουν τη Στοκχόλμη με τη νότια Σουηδία έμειναν ακινητοποιημένα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς για μιάμιση ώρα εξαιτίας μίας ηλεκτρικής βλάβης, όπως ανακοίνωσε ένας εκπρόσωπος της Trafikverket της υπηρεσίας που διευθύνει την κυκλοφορία στη Σουηδία.

"Ομως αυτό αφορά όλα τα τραίνα που συνδέουν τη Στοκχόλμη με το Γκέτεμποργκ και το Μάλμο", δήλωσε ο εκπρόσωπος αυτός στο Γαλλικό Πρακτορείο.

Παράλληλα "εξαιτίας της κακοκαιρίας σοβαρά προβλήματα σημειώνονται στην οδική και σιδηροδρομική κυκλοφορία στη νότια Σουηδία", διευκρινίζει η υπηρεσία αυτή.

Η οδική κυκλοφορία διεξαγεται με "μεγάλες δυσκολίες" στις περιοχές που βρίσκονται στα νοτιοανατολικά παράλια, ενώ στα τραίνα σημειώνονται "ακυρώσεις και καθυστερήσεις".    Διαδώστε αυτό το άρθρο
close button

Κάντε Like: Newsit.gr στο Facebook