Παρασκευή, 26 Απρ.
20oC Αθήνα

Στραγγάλισε την κόρη του! Ανακάλυψε ότι έκανε σεξ, την έπιασαν να κλέβει προφυλακτικά

Στραγγάλισε την κόρη του! Ανακάλυψε ότι έκανε σεξ, την έπιασαν να κλέβει προφυλακτικά

Με δάκρυα στα μάτια και λέγοντας πως την αγαπούσε, ο 51χρονος Asadullah Khan ομολόγησε πως στραγγάλισε την κόρη του Lareeb επειδή ατίμασε την οικογένεια. Δεν ενέκρινε το αγόρι της και ήθελε να παντρευτεί όποιον θα επέλεγε όπως έγινε με τον ίδιο και τη μητέρα της Shazia.

Είχε μάθει ότι συνέλαβαν τη 19χρονη επειδή έκλεψε προφυλακτικά για να κάνει σεξ με νεαρό που δεν ενέκρινε. Αφού τη στραγγάλισε με τα ίδια του τα χέρια, έντυσαν το άψυχο σώμα της με τη γυναίκα του και πήγαν σε απομονωμένο χαντάκι για να το εξαφανίσουν. Είχαν φροντίσει να στείλουν τη μικρότερη κόρη τους, τη 14χρονη Nida, σε συγγενικό τους πρόσωπο το βράδυ της δολοφονίας.
Η 41χρονη γυναίκα του Shazia περιέγραψε πόσο καταπιεσμένη ήταν στο πλευρό του συζύγου της και κατέθεσε πως δεν μπορούσε να σώσει την κόρη της. “Δεν μπορούσα να τον σταματήσω. Δεν είχα τη δύναμη να τον πολεμήσω. Ήθελα να φωνάξω αλλά δεν μπορούσα. Η Lareeb είχε μείνει έξω από το σπίτι αρκετά βράδια και είχε σταματήσει να φορά τη μαντήλα. Μια μέρα μας ήρθε γράμμα από την αστυνομία πως την είχαν πιάσει στην προσπάθειά της να κλέψει προφυλακτικά. Τότε έγινε σαφές ότι είχε σεξουαλικές επαφές”.
Η μικρότερη κόρη τους όμως κατέρριψε τους ισχυρισμούς της. Ήταν τόσο αυστηρή όσο ο πατέρας τους. Όταν της άπλωσε τα χέρια στο δικαστήριο, την αγνόησε. “Η μητέρα μου δεν ήταν καταπιεσμένη. Μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει. Μας χτυπούσε με ένα ραβδί. Δεν μας επιτρεπόταν να μιλάμε για το αγόρι της. Ο πατέρας μου έλεγε ότι θα πρέπει με τη βία να παντρευτεί στο Πακιστάν”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε