Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Θα μπορούσε να είναι Ελληνίδα μάνα! Νόμιζε ότι η κόρη της έπαιρνε όλα τα ναρκωτικά του κόσμου!

Θα μπορούσε να είναι Ελληνίδα μάνα! Νόμιζε ότι η κόρη της έπαιρνε όλα τα ναρκωτικά του κόσμου!

Για κάθε γονιό είναι δύσκολο να διαχειριστεί την εφηβεία των παιδιών του. Σε ορισμένες μάλιστα περιπτώσεις αν όχι στις περισσότερες φτιάχνουν τα χειρότερα σενάρια στο μυαλό τους με πρωταγωνιστές τα καμάρια τους!

Δεν ξέρουν ποτέ που βρίσκονται και τι κάνουν και με το παραμικρό φέρνουν την καταστροφή. Όταν βέβαια στις όποιες αμφιβολίες έρχεται η επιβεβαίωση του σχολείου, τότε ακολουθεί ένας μικρός πανικός.

Η 20χρονη σήμερα Rachel Gelmis θυμήθηκε τι είχε συμβεί όταν πήγαινε ακόμα σχολείο και κλήθηκε να κάνει εξετάσεις από το σχολείο με απαίτηση της μητέρας της. Οι εξετάσεις έδωσαν ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα… βρέθηκε θετική για μαριχουάνα, ηρωίνη και κοκαΐνη!

“Είχα φρικάρει! Είχα φοβηθεί τόσο πολύ. Έσπαγα το κεφάλι μου να βρω έναν λόγο που θα μπορούσα να έχω βρεθεί θετική για τα πάντα”, θυμάται η Rachel Gelmis. Η μητέρα της είχε γίνει ράκος όταν της είπαν από το σχολείο πως η κόρη της έπαιρνε όλα τα ναρκωτικά και άρχισε να ψάχνει κέντρα αποτοξίνωσης.

 

 

 

 

Λίγες ώρες αργότερα επικοινώνησαν ξανά μαζί της από το σχολείο για να της πουν ότι είχαν κάνει λάθος και πως η κόρη της ήταν αρνητική για μαριχουάνα, κοκαΐνη και ηρωίνη. Τότε σκέφτηκε να ζητήσει συγγνώμη από τη 16χρονη, φτιάχνοντας ένα κέικ με το μήνυμα “συγγνώμη που πιστέψαμε ότι κάπνιζες μαριχουάνα, έπαιρνες ηρωίνη και κοκαΐνη”.

Πηγή: Distractify

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε