Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Tiziano Ferro: “Τώρα θέλω να ερωτευτώ έναν άνδρα”

O ιταλικός Τύπος ασχολείται αναλυτικά με συνέντευξη που παραχώρησε ο τραγουδιστής Τιτσιάνο Φέρο, στην ιταλική έκδοση του περιοδικού “Vanity Fair”, στην οποία αποκαλύπτει ότι “τώρα επιθυμεί να ερωτευθεί έναν άνδρα”.

“Ύστερα από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς με τον εαυτό μου, με τη βοήθεια ψυχολόγου, έφτασα στο συμπέρασμα ότι θέλω να ζήσω καλύτερα”. Ο Φέρο, 30 ετών, κατάγεται από την πόλη Λατίνα, εβδομήντα χιλιόμετρα νότια της Ρώμης, και ζει εδώ και χρόνια στο Λονδίνο.
 
Το 2004 κέρδισε το MTv Music Award, ως καλύτερος Ιταλός καλλιτέχνης και το Cd του, Αlla mia eta, το 2008, μόνο στην Ιταλία, πούλησε 550.000 αντίτυπα. Ετοιμάζεται να αναφερθεί αναλυτικά στην επαγγελματική και προσωπική σταδιοδρομία του, σε βιβλίο με τίτλο “Τiziano Ferro trent’ anni e una chiacchierata con papa” (Τιτσιάνο Φέρο, 30 ετών, και μια φιλική συζήτηση με τον μπαμπά) το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει, στην Ιταλία, στις 20 Οκτωβρίου.

 

 
“Δεν μπορώ να κατηγορήσω κανέναν, δεν ξέρω για ποιο λόγο θεωρούσα την ομοφυλοφιλία ένα είδος ασθένειας. Αν με το βιβλίο μου καταφέρω να βοηθήσω έστω και έναν άνθρωπο να μη χάσει όλα τα χρόνια που σπατάλησα εγώ, θα νιώσω πραγματικά ευτυχής”, τονίζει ο Φέρο στη συνέντευξή του. Η εφημερίδα “Λα Ρεπούμπλικα”, αναφερόμενη στο “Coming out” (τη δημόσια αποκάλυψη σεξουαλικής ταυτότητας) του Iταλού τραγουδιστή, υπογραμμίζει ότι “η επανάσταση αυτή του 30χρονου σταρ δεν πρόκειται να του στερήσει θαυμαστές και θαυμάστριες, διότι με τα τραγούδια του μιλά για δυνατά και πραγματικά συναισθήματα, για την αγάπη, την ευτυχία και τον ανθρώπινο πόνο”.
 
 
 

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε