Ειδήσεις ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2017· SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ Λιακάδα 25 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τον καταδίκασαν γιατί τράβηξε τα μαλλιά του γιου του!

Τον καταδίκασαν γιατί τράβηξε τα μαλλιά του γιου του!
(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΡΧΕΙΟΥ)
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 13.09.2011 | 19:29
Πρώτη δημοσίευση: 13.09.2011 | 19:29

Ιταλός τουρίστας επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να τιμωρήσει το γιο του, την ώρα που η οικογένεια δειπνούσε σε εστιατόριο τη Στοκχόλμης.

Η σουηδική δικαιοσύνη, όμως, τον καταδίκασε για επίθεση στο 12χρονο αγόρι. "Το δικαστήριο κρίνει ότι αποδείχθηκε πως ο Τζιοβάνι Κολασάντε προκάλεσε εκούσια πόνο στο γιο του, τραβώντας του τα μαλλιά. Η κίνηση αυτή πρέπει να θεωρηθεί επίθεση", εξηγεί το δικαστήριο στην απόφασή του, αντίγραφο της οποίας εξασφάλισε το Γαλλικό Πρακτορείο.

Ο Κολασάντε, ο οποίος αρνήθηκε ότι ήθελε να κάνει κακό στο γιο του, καταδικάστηκε στην καταβολή προστίμου 6.600 σουηδικών κορωνών (724 ευρώ).

Το 1979 η Σουηδία απαγόρευσε εντελώς τη σωματική τιμωρία των παιδιών. Ήταν η πρώτη χώρα στον κόσμο που το έκανε αυτό και οι Σουηδοί, οι οποίοι είναι αφοσιωμένοι στο νόμο αυτό, δεν διστάζουν να καταγγέλλουν αυτού του είδους την τιμωρία στην αστυνομία.

Ο 45χρονος Κολασάντε επισκεπτόταν οικογενειακά την Στοκχόλμη μαζί με φίλους τον Αύγουστο, όταν όλοι μαζί επισκέφθηκαν ένα εστιατόριο με σουηδική κουζίνα.

Ο γιος του Μικέλε ήθελε να φύγει από το εστιατόριο, λέγοντας ότι προτιμάει να φάει πίτσα. Για να τον κρατήσει, ο πατέρας τον έπιασε από τα μαλλιά.

Αυτόπτες μάρτυρες κάλεσαν τότε την αστυνομία, η οποία συνέλαβε αμέσως τον Ιταλό τουρίστα!   Διαδώστε αυτό το άρθρο