Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

“Τους αποκεφάλισα, μαγείρεψα τα κεφάλια τους και τους έκαψα” – Η “νοικοκυρά” που τρέμουν οι τζιχαντιστές [pics]

“Τους αποκεφάλισα, μαγείρεψα τα κεφάλια τους και τους έκαψα” – Η “νοικοκυρά” που τρέμουν οι τζιχαντιστές [pics]

Έχει επιβιώσει από 6 δολοφονικές απόπειρες, ενώ το Ισλαμικό Κράτος έχει σκοτώσει τον άντρα, τον πατέρα και τον αδερφό της. Η 39χρονη, ορκισμένη εχθρός των τζιχαντιστών, έχει σχηματίσει 70μελή ομάδα στην Shirqat και διώχνει τζιχαντιστές από την περιοχή.

Κρατώντας ψηλά το κεφάλι ενός εχθρού, η επικεφαλής της ομάδας πολιτοφυλακής στην Shirqat είναι από τους ανθρώπους που φοβούνται περισσότερο οι τζιχαντιστές στο Ιράκ. Η 39χρονη γιαγιά Wahida Mohamed Al-Jumaily έχει χάσει αγαπημένα της πρόσωπα στη μάχη με την τρομοκρατική οργάνωση.

Ο δεύτερος σύζυγός της σκοτώθηκε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, ενώ οι τζιχαντιστές έχουν σκοτώσει τον πατέρα και τον αδερφό της. Σε αντίποινα αυτών, η Wahida, που αυτοπροσδιορίζεται ως νοικοκυρά, έχει αποκεφαλίσει εχθρούς, μαγείρεψε τα κεφάλια τους και τους έκαψε.

Στο facebook έχει ανεβάσει γραφικές εικόνες από αποκεφαλισμένα πτώματα, ενώ σε άλλες φωτογραφίες φαίνεται να θρηνεί για έναν άντρα που πιστεύεται ότι είναι ο δεύτερος σύζυγός της. “Έχω σκοτώσει 18 τρομοκράτες”, δήλωσε την περασμένη εβδομάδα στην Al Sabah, τονίζοντας ότι μάχονται σαν μια οικογένεια. Αναφέρε ότι βασανίστηκε επίσης ο γαμπρός της, με τους τζιχαντιστές να του ακρωτηριάζουν τα χέρια και τα πόδια λίγο αφότου το Ισλαμικό Κράτος πήρε τον έλεγχο της Shirqat το 2014.

“Έχω δεχτεί απειλές από την ανώτατη ηγεσία του Ισλμικού Κράτους, μεταξύ των οποίων ο αρχηγός του ISIS Abu Bakr al-Baghdadi. Οι δύο κόρες μου, 20 και 22 ετών, έχουν εκπαιδευτεί και είναι έτοιμες να πολεμήσουν, αλλά προς το παρόν μεγαλώνουν τα παιδιά τους”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε