Ειδήσεις SURVIVOR· ΤΖΟΚΕΡ· ΣΕΙΣΜΟΣ· ΚΑΙΡΟΣ· ΤΖΟΚΕΡ ΚΛΗΡΩΣΗ Λίγα Σύννεφα 14 Αθήνα ΚΑΙΡΟΣ

Τρεις γυναίκες κατηγορούνται ότι βίαζαν άνδρες και έκλεβαν το σπέρμα τους

Τρεις γυναίκες κατηγορούνται ότι βίαζαν άνδρες και έκλεβαν το σπέρμα τους
Διαδώστε αυτό το άρθρο

 

Επιλογή κατηγορίας

Τελευταία ενημέρωση: 26.01.2012 | 19:57
Πρώτη δημοσίευση: 26.01.2012 | 19:57

Σύμφωνα με τις αρχές οι νεαρές γυναίκες ανάγκαζαν τους άνδρες να κάνουν σεξ μαζί τους και μάζευαν το σπέρμα τους για να το χρησιμοποιήσουν σε τελετουργίες.

 Για την επόμενη εβδομάδα αναβλήθηκε η δίκη τριών γυναικών που κατηγορούνται ότι βίαζαν νεαρούς που έκαναν ωτοστόπ σε διάφορες περιοχές της Ζιμπάμπουε και τους έκλεβαν το... σπέρμα.

    Ο συνήγορος των δύο κατηγορουμένων, Ντουμισάνι Εμτομπένι, υποστήριξε ότι έπειτα από τέσσερις μήνες ερευνών, οι εισαγγελικές αρχές δεν έχουν στοιχεία για να στηρίξουν την κατηγορία.

    Οι τρεις γυναίκες, οι αδελφές Σοφί και Νετσάι Νοκουάρα, 26 και 24 ετών, μαζί με την 28χρονη Ρόζμαρι Τσακουιζίρα, συνελήφθησαν τον Οκτώβριο με την υποψία ότι εμπλέκονται σε τουλάχιστον 17 επιθέσεις εναντίον ανδρών τα τελευταία δύο χρόνια. Όλες είναι ελεύθερες υπό όρους.

    Σύμφωνα με τις αρχές, οι νεαρές γυναίκες ανάγκαζαν τους άνδρες να έρχονται σε σεξουαλική επαφή μαζί τους και μάζευαν το σπέρμα τους για να το χρησιμοποιήσουν σε τελετουργίες. Στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου τους οι αστυνομικοί βρήκαν 31 προφυλακτικά.

    Μεταξύ των θυμάτων τους ήταν ένας 19χρονος που έκανε ωτοστόπ  ένας στρατιώτης, ακόμη και ένας αστυνομικός.

    Ο δικηγόρος πάντως υποστήριξε ότι η εισαγγελία "τρενάρει" την υπόθεση γιατί δεν έχει στοιχεία και κατήγγειλε ότι οι κατηγορούμενες "παρουσιάστηκαν στην κρατική τηλεόραση ως ένοχες για βιασμό".
   Διαδώστε αυτό το άρθρο