Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Βίντεο σοκ! Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ – Μαίνεται η βεντέτα συμμοριών στο Δουβλίνο

Βίντεο σοκ! Τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ – Μαίνεται η βεντέτα συμμοριών στο Δουβλίνο

Σοκάρουν τα πλάνα από την εν ψυχρώ δολοφονία του Gareth Hutch. Αυτή είναι η 7η μαφιόζικη εκτέλεση λόγω της αιματηρής βεντέτας που μαίνεται μεταξύ των οικογενειών του εγκλήματος στο Δουβλίνο.

Οι δράστες εκτέλεσαν τον Gareth Hutch ενώ έμπαινε στο αυτοκίνητό του. Ο πατέρας ενός παιδιού γαζώθηκε μέρα μεσημέρι από δύο γκάνγκστερ. Το γεγονός πως σε κοντινή απόσταση βρίσκεται αστυνομικό τμήμα αυξάνει τους φόβους για το πόσο έχει ξεφύγει η κατάσταση στη βεντέτα των οικογενειών Hutch-Kinahan.

Η χθεσινή δολοφονία αυξάνει τον αριθμό των νεκρών της αιματηρής βεντέτας, μετρώντας πλέον 7 θύματα. Οι αρχές έχουν συλλάβει έναν 29χρονο για την αιματηρή δολοφονία και θα ανακριθεί για 7 ημέρες. Στο μεταξύ έχει προκύψει πως έχει συλληφθεί ένας ακόμα άντρας σε σχέση με τη δολοφονία του αδερφού του The Monk, Eddie Hutch Sr, στο σπίτι του στις 8 Φεβρουαρίου.

Όπως έγινε γνωστό, ο Gareth Hutch φοβόταν για τη ζωή του και τη ζωή του γιου του και έψαχνε για σπίτι σε καταλύματα μέσω του Dublin City Council. Μετά τη δολοφονία του και ενώ μαίνεται ο πόλεμος των συμμοριών, ο πρωθυπουργός Enda Kenny δήλωσε ότι στην ίδια επίθεση τραυματίστηκε και ο Ross Hutch, ανιψιός του The Monk.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε