Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Βρήκαν νεκρή τη Natalia Gentle! Από τις πασαρέλες, στα ναρκωτικά και την πορνεία

Βρήκαν νεκρή τη Natalia Gentle! Από τις πασαρέλες, στα ναρκωτικά και την πορνεία

Νεκρή στο διαμέρισμά της βρέθηκε η πρώην βασίλισσα ομορφιάς Natalie Gentle. Η ζωή της 33χρονης άλλαξε δραματικά μετά τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό “Face of 2007” στο Plymouth.

Παρά το πολλά υποσχόμενο ξεκίνημά της, η Natalie βρέθηκε από τον λαμπερό κόσμο της ομορφιάς στην πορνεία, κυριευμένη από τον εθισμό της στα ναρκωτικά. Δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε βρεθεί αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη εξαιτίας του εθισμού της στην ηρωίνη.

Είχε μετατρέψει το διαμέρισμά της σε “κόμβο” πορνείας και διάθεσης ναρκωτικών, με τις αρχές να κάνουν έφοδο πολλές φορές. Κατέληγε στο δικαστήριο μετά τις καταγγελίες από γείτονές της για άντρες που χτυπούσαν την πόρτα αναζητώντας την πόρνη. Μετά από αυτό το περιστατικό οι αρχές διέταξαν το σφράγισμα του σπιτιού της για 3 μήνες. “Είσαι πόρνη, οι άντρες επισκέπτονται αυτούς τους χώρους αφού προσφέρεις αυτές τις υπηρεσίες για να μπορείς να χρηματοδοτήσεις τον εθισμό σου στα ναρκωτικά”, είχε πει τότε ο εισαγγελέας Dylan Sadler.

Οι φίλοι και οι γείτονές της δηλώνουν πως η Natalie ήταν καλός άνθρωπος και κατηγορούν τις αρχές για τον θάνατό της. “Προσπάθησε να ζητήσει βοήθεια αλλά δεν τη βοηθούσαν. Είχε δεχτεί επίθεση πολλές φορές”, σημείωσε κάτοικος της περιοχής. “Δεν ήταν η ιδανική γειτόνισσα. Είχαμε πολλά προβλήματα στο παρελθόν, αλλά κανείς δεν το αξίζει αυτό”, σημείωσε άλλος γείτονάς της. “Δεν ήταν έκπληξη. Ήταν περισσότερο θέμα χρόνο. Ήταν αξιαγάπητη γυναίκα. Απλά είχε πάρει τον λάθος δρόμο”.

Πηγή: Dailymail

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε