Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω χιονοθύελλας

Χάος στα αεροδρόμια των ΗΠΑ λόγω χιονοθύελλας

Εκατοντάδες πτήσεις ακυρώθηκαν, κυρίως στη Νέα Υόρκη, τη Φιλαδέλφεια και τη Βοστώνη.

Η χιονοθύελλα που πλήττει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ αναγκάζει τις αεροπορικές εταιρείες να ακυρώσουν εκατοντάδες πτήσεις κυρίως από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, της Φιλαδέλφειας και της Βοστώνης.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αμερικανικής μετεωρολογικής υπηρεσίας η χιονοθύελλα κινείται βόρεια και το χιόνι αναμένεται να φτάσει τα 22-38 εκατοστά στη Νέα Υόρκη και τα 22 εκατοστά στη Βοστώνη.

Η εταιρεία Continental Airlines έχει ακυρώσει 265 πτήσεις αναχώρησης από το αεροδρόμιο του Νιούαρκ, στα προάστια της Νέας Υόρκης, και προβλέπει να σταματήσει τελείως τις δραστηριότητές της σε αυτό το αεροδρόμιο έως το πρωί της Δευτέρας.

Η εταιρεία United αναγκάστηκε να ακυρώσει 110 πτήσεις από τα αεροδρόμια της Νέας Υόρκης, της Βοστώνης και της Φιλαδέλφειας. “Προσπαθήσαμε να ακυρώσουμε εκ των προτέρων όσο το δυνατόν περισσότερες πτήσεις για να αποφύγουμε να αιφνιδιάσουμε τους πελάτες μας”, δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας Μάικ Τρεβίνο.

Η εταιρεία AirTran ακύρωσε 81 πτήσεις στις βορειοανατολικές πόλεις που αναμένεται να πληγούν περισσότερο από τη χιονοθύελλα, όπως η Νέα Υόρκη, η Βοστώνη και η Φιλαδέλφεια.

Η εταιρεία Southwest ακύρωσε επίσης πτήσεις από αεροδρόμια της Ουάσινγκτον, της Βαλτιμόρης και του Νιούαρκ.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε