Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Άνοιξαν… πυρ στο αμερικανικό Πεντάγωνο

Πανικός επικράτησε το πρωί της Τρίτης στο Πεντάγωνο, όταν ακούστηκαν πυροβολισμοί. Δεν υπήρξαν τραυματισμοί και προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές.

Άμεσα αποκλείστηκε ο χώρος γύρω από το κτίριο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι πυροβολισμοί ήταν πέντε και ακούστηκαν από την περιοχή του ανατολικού πάρκινγκ. Δεν έχει όμως ακόμη διευκρινιστεί ποιος ή ποιοι πυροβόλησαν αλλά και που βρίσκονταν.

Δυο σφαίρες χτύπησαν κτίριο που βρίσκεται υπό ανακαίνιση και δεν χρησιμοποιείται. Μια σφαίρα προσέκρουσε στο αλεξίσφαιρο τζάμι και η άλλη σε τοίχο.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό με πυροβολισμούς που απασχολεί την αμερικανική κοινή γνώμη σε διάστημα λίγων ημερών. Την περασμένη Κυριακή, στο Μουσείο του Σώματος των Πεζοναυτών στη Βιρτζίνια, κάποιος ή κάποιοι πυροβόλησαν, προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές στην οροφή του κτιρίου και σε ένα τοίχο.

Δεν είναι, επίσης, η πρώτη φορά που ακούγονται πυροβολισμοί στο Πεντάγωνο. Τον περασμένο Μάιο, ένας άνδρας άνοιξε πυρ και τραυμάτισε δυο φρουρούς πριν πέσει νεκρός από την ανταλλαγή πυρών που ακολούθησε.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε