Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Άνοιξε πυρ και τραυμάτισε 7 άτομα για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Άνοιξε πυρ και τραυμάτισε 7 άτομα για να εκδικηθεί τη γυναίκα του

Τουλάχιστον επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν σήμερα κοντά σε ένα εμπορικό κέντρο στα προάστια του Μιλγουόκι, στο Γουισκόνσιν, όπως μετέδωσαν πολλά αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Περιπολικά και ασθενοφόρα έχουν συγκεντρωθεί έξω από ένα ινστιτούτο ομορφιάς που βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο, σύμφωνα με τις εικόνες που μετέδωσε ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός WISN.

Νοσοκομειακές πηγές είπαν στο κανάλι αυτό ότι επτά άνθρωποι μεταφέρθηκαν στο τοπικό νοσοκομείο, φέροντας τραύματα από σφαίρες. Σύμφωνα με το CNN οι τέσσερις από αυτούς φέρουν μόνο ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό κανάλι NBC, η τοπική αστυνομία αναζητά έναν μαύρο Αμερικανό ο οποίος διέφυγε με ένα αυτοκίνητο Μάζντα.

Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης μπήκε στο ινστιτούτο ομορφιάς της κωμόπολης Μπρούκφιλντ, στα προάστια του Μιλγουόκι με σκοπό να εκδικηθεί την εν διαστάσει σύζυγό του και την κόρη τους. Ένας αυτόπτης μάρτυρας δήλωσε ότι είδε μια νεαρή γυναίκα να βγαίνει ξιπόλητη από το κτίριο και να τρέχει στο πάρκινγκ ενός εμπορικού κέντρου “ουρλιάζοντας, κλαίγοντας και φωνάζοντας βοήθεια”.

“Επαναλάμβανε συνέχεια: πυροβόλησαν τη μητέρα μου”, είπε ο μάρτυρας αυτός. Ένας δεύτερος υποστήριξε ότι είδε μια γυναίκα να τρέχει στο δρόμο, καταδιωκόμενη από έναν ένοπλο.

Σε απόσταση περίπου ενός χιλιομέτρου από το ινστιτούτο ομορφιάς βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Σέρατον όπου το 2005, σε παρόμοιο επεισόδιο σκοτώθηκαν επτά άνθρωποι και άλλοι τέσσερις τραυματίστηκαν.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε