Πέμπτη, 2 Μαΐ
18oC Αθήνα

Απίστευτο παρασκήνιο από την “παραίτηση” της τηλεπερσόνας – βοηθού του Τραμπ

Απίστευτο παρασκήνιο από την “παραίτηση” της τηλεπερσόνας – βοηθού του Τραμπ

Φαίνεται πως ο Ντόναλντ Τραμπ “παραιτεί” όποιον δεν θέλει κοντά του… Αυτό συνέβη και στην περίπτωση της Ομαρόσα Μάνιγκολτ Νιούμαν, η παραίτηση της οποίας έσκασε σαν “βόμβα” την Τετάρτη (13.12.2017).

Η Ομαρόσα Μάνιγκολτ Νιούμαν, η σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, παραιτήθηκε από τα καθήκοντα που είχε αναλάβει στον Λευκό Οίκο για να «ακολουθήσει άλλες ευκαιρίες», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής προεδρίας Σάρα Σάντερς παγώνοντας τους δημοσιογράφους.

Ωστόσο, φαίνεται πως για όσους κυκλοφορούσαν στον Λευκό Οίκο ήταν αναμενόμενο…  μιας και για πολλούς η πρώην σταρ του «The Apprentice», του τηλεριάλιτι που παρουσίαζε ο Ντόναλντ Τραμπ, διαδραμάτισε κάποιες φορές έναν αμφιλεγόμενο ρόλο στον κύκλο του Λευκού Οίκου.

Ομαρόσα Μάνιγκολτ Νιούμαν

Μάλιστα, λέγεται ότι ο προσωπάρχης του Λευκού Οίκου, Τζον Κέλι είχε συμπεριλάβει την Νιούμαν σε μια «λίστα ακατάλληλων βοηθών» («no-fly list») που δεν θεωρούσε ότι είναι ικανοί για να συμμετέχουν σε σοβαρές συναντήσεις.

Πάντως εκείνη δεν το περίμενε αλλά κυρίως δεν το δέχτηκε καλά… Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η τηλεπερσόνα “τα πήρε” τόσο πολύ που ούρλιαζε από τα νεύρα της και χρειάστηκε να την βγάλουν έξω… “σηκωτή”!

Μάλιστα, οι κακές οι γλώσσες λένε ότι η Ομαρόσα έφτασε μέχρι το σπίτι του Τραμπ αλλά μάταια… Ο Τραμπ είχε πάρει την απόφαση του και δεν δέχτηκε να την δει.

Να σημειωθεί ότι πηγές από τον Λευκό Οίκο έχουν τονίσει ότι αναμένουν ένα κύμα αποχωρήσεων από την κυβέρνηση, μόλις ο Τραμπ ολοκληρώσει τον πρώτο χρόνο της προεδρικής του θητείας.

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις