Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής και τα χρυσά γοβάκια της νύφης (ΦΩΤΟ)

Ο γάμος της απόλυτης χλιδής και τα χρυσά γοβάκια της νύφης (ΦΩΤΟ)

Νυφικά παπούτσια διακοσμημένα με χρυσό και πολύτιμες πέτρες. Νυφικό στολισμένο με σμαράγδια. Η απόλυτη χλιδή. Αυτό ήταν ο γάμος του πρίγκιπα του Μπρουνέι με μια 22χρονη αναλύτρια.

Ο 31χρονος γιος του σουλτάνου του Μπρουνέι, Abdul Malik αποφάσισε να ενώσει τη ζωή του με την 22χρονη Dayangku Raabi’atul ‘Adawiyyah Pengiran Haji Bolkiah. Και ο γάμος του γιου ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο δεν θα μπορούσε παρά να έχει ένα χαρακτηριστικό: την απόλυτη χλιδή!

Εκείνος φόρεσε χρυσό κοστούμι, στολισμένο με διαμάντια. Εκείνη, χρυσό νυφικό, επίσης στολισμένο με διαμάντια, με ένα περιδέραιο με σμαράγδια να κόβει την ανάσα. Ακόμη και η ανθοδέσμη της, δεν ήταν από πραγματικά λουλούδια αλλά από εκθαμβωτικούς πολύτιμους λίθους!




Εκτός από το περιδέραιο με τα σμαράγδια σε μέγεθος σταφυλιού, η νύφη φορούσε και μια τιάρα με τα ίδια πολύτιμα πετράδια, πιο μικρά εκεί όμως. Είχαν μέγεθος σταγόνας!

Το πιο εντυπωσιακό απ’ όλα όμως ήταν τα παπούτσια της νύφης: γόβες από τον γνωστό οίκο Christian Louboutin, διακοσμημένες με κρύσταλλα Swarovski και λουράκι από χρυσό.




Ο γαμπρός είναι γιος του σουλτάνου του Μπρουνέι Hassanal Bolkiah και της συζύγου του, βασίλισσας Saleha. Είναι ο δεύτερος στη σειρά διαδοχής για να γίνει σουλτάνος του Μπρουνέι.



Πηγή: Daily Mail
Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε