Παρασκευή, 26 Απρ.
22oC Αθήνα

Το καστ του One Tree Hill κατηγορεί για σεξουαλική παρενόχληση τον Mark Schwahn

One Tree Hill Mark Schwahn

Με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης βρίσκεται αντιμέτωπος και ο παραγωγός του One Tree Hill Mark Schwahn.

Η σεναριογράφος Audrey Wauchope περιέγραψε σε tweets πως παρενοχλούνταν οι γυναίκες στο προσωπικό του One Tree Hill. Ενώ δεν ονόμασε αρχικά τον Mark Schwahn, έκαναν retweet τα όσα είπε η ηθοποιός Sophia Bush, η Bethany Joy Lenz και η Hilarie Burton.

https://twitter.com/BethanyJoyLenz/status/929946425865199616?ref_src=twsrc%5Etfw&ref_url=http%3A%2F%2Fmetro.co.uk%2F2017%2F11%2F14%2Fsophia-bush-and-one-tree-hill-cast-and-crew-accuse-showrunner-mark-schwahn-of-sexual-harassment-7077484%2F

Αργότερα οι γυναίκες του καστ και του πληρώματος παραγωγής μοιράστηκαν μια ανοιχτή επιστολή όπου κατονόμαζαν τον Mark Schwahn. Στο γράμμα υποστήριζαν ότι η συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων για το One Tree Hill ήταν κάτι σαν “ανοιχτό μυστικό”.

Ανοιχτή επιστολή κατά του Mark Schwahn

Πολλές μάλιστα από τις γυναίκες χειραγωγήθηκαν ψυχολογικά και συναισθηματικά σε διαφορετικό βαθμό. “Σε πολλές από εμάς, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων, είπαν ότι αν μιλήσουμε θα είχε αποτέλεσμα να ακυρωθεί η σειρά και να χάσουν εκατοντάδες σκληρά εργαζόμενοι και ταλαντούχοι άνθρωποι τη δουλειά τους. Δεν είναι κατάλληλη πίεση για νέα κορίτσια”.

“Σε πολλές από εμάς μιλούσαν με εξοργιστικό και απόλυτα παράνομο τρόπο. Και κάποιες από εμάς αισθάνονταν ανασφάλεια. Απείλησαν τις καριέρες αρκετών γυναικών. Με αγάπη και κουράγιο, το πλήρωμα, Sophia Bush, Hilarie Burton, Bethany Joy Lenz, Danneel Harris, Michaela McManus, Kate Voegele, Daphne Zuniga, India de Beaufort, Bevin Prince, Jana Kramer, Shantel Van Santen και Allison Munn. Και το γενναίο πλήρωμα Audrey Wauchope, Rachel Specter, Cristy Koebley, JoJo Stephens ,Jane Beck, Tarin Squillante. Και όλες οι υπόλοιπες γυναίκες που δουλέψαμε μαζί που βρίσκουν το κουράγιο να μιλήσουν”.

Πηγή: Metro

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις