Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Meghan Markle: Με πίεζαν να πω ψέματα για την ηλικία μου

πρίγκιπας Χάρι Meghan Markle

Λίγο καιρό πριν από τον γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι, η Meghan Markle αποκάλυψε πως την πίεζαν να λέει ψέματα για την ηλικία της.

Η Meghan Markle είπε ότι την πίεζαν να πει ψέματα για την ηλικία της ώστε να μπορεί να κερδίσει καλύτερες δουλειές ως ηθοποιός.

Οι μάνατζερ φοβούνταν ότι θα απορρίπτεται από παραγωγούς σε οντισιόν για ρόλους με το που πέρασε τα 30 της χρόνια.

Σε συνέντευξή της το 2015 η Meghan Markle δήλωνε ότι της έλεγαν πάντα να μην αποκαλύπτει την ηλικία της. “Είμαι 33 και είμαι πολύ άνετη με αυτό. Νομίζω ότι αν κάποιος έχει πρόβλημα με αυτό τότε είναι πρόβλημά του όχι δικό μου. Νομίζω στην τηλεόραση βλέπουμε μια στροφή. Γυναίκες που δεν είναι στην ηλικία των 20 παίζουν δυναμικούς ρόλους”.

H Meghan Markle και το cheesecake

Στα 36 της σήμερα η Meghan Markle αποκάλυψε ότι κάποτε της ζήτησε ένας διευθυντής να του αγοράσει cheesecake σε οντισιόν. Με αυτόν τον τρόπο υπογράμμισε πως τα αφεντικά επιδεικνύουν τη δύναμή τους σε νέους ηθοποιούς.

“Είχα 20 δολάρια στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Υπήρχε η οντισιόν για αυτή την ταινία. Ο σκηνοθέτης μου είπε “ξέρεις νομίζω ότι έχεις κάτι. Αλλά αν θέλεις τον ρόλο θα πρέπει να μου φέρεις cheesecake. Και ήμουν “συγγνώμη;”. Οπότε ξόδεψα τα τελευταία μου χρήματα σε αυτό το cheesecake και δεν πήρα τον ρόλο. Υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι με εξουσία που σε εκμεταλλεύονται όταν είσαι νέος. Ίσως μπορεί να μου στείλει λίγο cheesecake τώρα!”.

Πηγή: News.com.au

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις