Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Μέρκελ: Ονειρεύεται να γίνει… παρουσιάστρια!

Μέρκελ

Ποιος Μάρτιν Σουλτς και ποιες γερμανικές εκλογές και ποια καγκελαρία; Η Άνγκελα Μέρκελ θέλει να παρουσιάσει… τοκ σόου!

Όπρα πρόσεχε, έρχεται η Άνγκελα! Η Μέρκελ φαίνεται πως έχει έναν κρυφό πόθο. Ο οποίος δεν είναι άλλος από το να παρουσιάσει ένα δικό της τοκ-σόου!

Μέρκελ

Μέρκελ η… παρουσιάστρια!

Η 63χρονη καγκελάριος της Γερμανίες είναι το φαβορί για μια τέταρτη συνεχόμενη θητεία στις επερχόμενες εκλογές. Πέρα από την καγκελαρία όμως, αποκάλυψε αυτό το όνειρό της στην εφημερίδα Rheinische Post! Τις παρακάτω δηλώσεις έκανε σε μια συνέντευξη που θα δημοσιευτεί αύριο Σάββατο.

Μακάρι να μπορούσα να το κάνω! Να παρουσιάζω ένα τοκ σόου παράλληλα με την καγκελαρία” φέρεται να απάντησε η Άγγελα Μέρκελ στο σχετικό ερώτημα της εφημερίδας.

Η καγκελάριος έχει ριχθεί ολόψυχα στη μάχη για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμά της περιλαμβάνει έως και πέντε ή και περισσότερες ομιλίες και προεκλογικές συγκεντρώσεις την ημέρα. Βιντεοσκοπεί επίσης τακτικά μηνύματα που αναρτώνται στο διαδίκτυο.

Την Κυριακή η Μέρκελ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον υποψήφιο των Σοσιαλδημοκρατών, τον Μάρτιν Σουλτς, στην πρώτη και μοναδική τηλεμαχία μεταξύ τους. Είπε στην εφημερίδα ότι δεν έχει τον χρόνο για να μελετήσει βίντεο από προηγούμενες τηλεμαχίες αλλά θα προετοιμαστεί διαβάζοντας. Πρόσθεσε ότι ελπίζει να παρακολουθήσουν την εκπομπή όσο το δυνατόν περισσότεροι Γερμανοί.

Σύμφωνα με τον ινστιτούτο δημοσκοπήσεων Forsa, σχεδόν οι μισοί από τους 61,5 εκατ. ψηφοφόρους θα στηθούν μπροστά στις τηλεοράσεις τους την Κυριακή για να δουν τη “μονομαχία” μεταξύ της Μέρκελ και του Σουλτς.

Μέρκελ

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Φωτογραφίες: Reuters

Κόσμος Τελευταίες ειδήσεις